Days Gone'da mod nasıl kurulur?

poloG

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar Days Gone indirdim fakat oyunun eksikleri çok fazla motor benzin vesaire. Oyuna güzel modlar yapmak istiyorum fakat yapması çok zor internette de bulamadım, düzgün bir Türkçe anlatım eğer yapan veya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

1- %LocalAppData%\BendGame\Saved\ buraya gidip 'Paks' adında yeni bir klasör oluştur, sonrasında oyunun kurulu olduğu yerde (Days Gone\BendGame\Content) sfpaks adlı dosyayın ismini sfpakss olarak değiştir.

2- İndirdiğin modu rardan çıkartıp .pak uzantılı dosyayı ''%LocalAppData%\BendGame\Saved\Paks'' bu klasörün içine at.

Tekrar mod yükleyeceğin zaman 1. adımı uygulamana gerek yok, 2. adımdaki dosyanın içine atacaksın.

W+R yaparak localappdata klasörüne ulaşabilirsin.

1723536951550.png

1- %LocalAppData%\BendGame\Saved\ buraya gidip 'paks' adında yeni bir klasör oluştur, sonrasında oyunun kurulu olduğu yerde (days Gone\BendGame\Content) sfpaks adlı dosyayın ismini sfpakss olarak değiştir.

2- indirdiğin modu RAR'dan çıkartıp .pak uzantılı dosyayı ''%LocalAppData%\BendGame\Saved\paks'' bu klasörün içine at.

Tekrar mod yükleyeceğin zaman 1. adımı uygulamana gerek yok, 2. adımdaki dosyanın içine atacaksın.

W+r yaparak localappdata klasörüne ulaşabilirsin.

Eki Görüntüle 2283393

Evet bunu biliyorum ama sorun şu ki cooked mod adı altında modlar da var. Mesela attıgım linke bakar mısın? Realistic Bike Speed and Fuel Tank

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı