Floriva_97 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Days Gone oyununda bir görevde yerden US 556 adlı bir silah buldum. Bu silah iyi midir? Yani diğer silahlara göre kıyaslar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2023
Days Gone oyununda bir görevde yerden US 556 adlı bir silah buldum. Bu silah iyi midir? Yani diğer silahlara göre kıyaslar mısınız?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2023 #2 Floriva_97 dedi: Days Gone oyununda bir görevde yerden US 556 adlı bir silah buldum. Bu silah iyi midir? Yani diğer silahlara göre kıyaslar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyundaki Favori silahımdır. Tabi ondan çok daha güçlüsü var. "Chicago Chopper" adında. Oyunun ilerleyen kısmında açılıyor. Artı 0 Eksi
Floriva_97 dedi: Days Gone oyununda bir görevde yerden US 556 adlı bir silah buldum. Bu silah iyi midir? Yani diğer silahlara göre kıyaslar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oyundaki Favori silahımdır. Tabi ondan çok daha güçlüsü var. "Chicago Chopper" adında. Oyunun ilerleyen kısmında açılıyor.
KS KS Floriva_97 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 Daryl1dx dedi: Oyundaki Favori silahımdır. Tabi ondan çok daha güçlüsü var. "Chicago Chopper" adında. Oyunun ilerleyen kısmında açılıyor. Genişletmek için tıkla... verdiğiniz bilgi için teşekkürler hocam Artı 0 Eksi
Daryl1dx dedi: Oyundaki Favori silahımdır. Tabi ondan çok daha güçlüsü var. "Chicago Chopper" adında. Oyunun ilerleyen kısmında açılıyor. Genişletmek için tıkla... verdiğiniz bilgi için teşekkürler hocam