Steam DayZ %55 İndirim Fırsatı - Sadece 22.49 $

Hayatta kalma oyunu dedin mi olay DayZ, bitti.
Bilemiyorum Project Zomboid daha iyi o konuda.

Hadi buna da bin tane argüman üretin
tabi herkesin zevki farklı.

Project Zomboid, DayZ gibi devasa çevrimiçi bir oyun değil, buna argüman üretmek sadece gereksiz tartışmaya yol açar.
Nasıl değil, ana noktası hayatta kalmak ve bu oyununda 100 kişilik sunucuları var.

Ama bu oyunun en büyük güncellemesi build 43'de gelecek olan NPC'ler olacak gibi.

Nasıl değil, ana noktası hayatta kalmak ve bu oyununda 100 kişilik sunucuları var.
Oyun daha çok single oynanıyor, sizin 100 kişilik sunucular dedikleriniz battlemetrics de var fakat insanlar oynamadığı için en fazla 30-40 kişi online oynuyor, zomboid genelde ya single veya coop oynanıyor.

DayZ kadar güzel atmosferi ve "olması gerektiği gibi" grafikleri olan, seni içine çeken ve gerçekten seni moda sokan başka bu türde oyun yok. Oyundaki silah sesleri üst seviye. SCUM'daki silahların hisleri ve sesleri Wolfteam zamanlarıma götürüyor beni. DayZ kadar "bizim için bir babadır" denecek öncü bir oyunun SCUM gibi PUBG mapli Fortnite grafikli renkli renkli, şaka gibi koşma animasyonlu, sırıkla atlar gibi zıplama mesafesi olan, 1 nisan şakası olarak yapılmış gibi bir oyunla kıyaslanması komiğime gitti. DayZ hala türünün tek örneği. SCUM'a sadece büyük tuvaletimi yapmak için girerim. Gerçekten inanılmaz "güncelleme".

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Aeques
Zevkler ve renkler diyorum,. DayZ çıktığı günden beri aman aman büyük değişiklik yapmadı ilk çıktığı günkü gibi tek fark bugların çoğu artık yok, bu iyi bir şey.

Scum u öyle bi gömüyorsunuz ki sanki oyun RigorZ

Hahaha ağzınıza sağlık gerçekten, video ya çok güldüm.

Çok iyi anlattınız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…