DayZ alınır mı?

Vezirbey

Decapat
50 dolar ile DayZ aldım fakat paraya göre biraz abartıyorum diye düşünüyorum. İade edip başka oyunlar mı alsam yoksa DayZ oynamaya devam mı edeyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

50 dolar ile DayZ aldım fakat paraya göre biraz abartıyorum diye düşünüyorum. İade edip başka oyunlar mı alsam yoksa DayZ oynamaya devam mı edeyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

İade et Rust al bence 50dolar DayZ için çok pahalı.

Hocam parası azmi cokmu bilmem ama dayz asiri iyi bir oyun zaten benim favori oyunumdur ama o parayı verdiğin için vicdan azabı cekiyosan iade et bence

Ölü bir oyuna 50 dolar verdin kendin düşün.

Bence ölü bir oyun değil sen hayatında FPS harici oyun oynamamışsın, oyun geçenlerde 78 bin oyuncuya kadar ulaştı ve şu an itibarıyla 4-10 Aralık arasında indirim var DayZ şu an 25 USD. Modlu ve modsuz olmak üzere her sunucuda farklı haritalar, silahlar, kıyafetler olmak üzere bir sürü değişik modlar ile istediğin sunucuyu rahatlıkla seçebilirsin. DayZ harici en fazla Rust oynarsın ve tavsiye hiç etmem hayatımda bu kadar agresif bir kitle görmedim ama DayZ'de oyuncu kitlesinin çoğunluğu seni öldürmeye oynamıyor. Rust'a gelince konu elimde ak var ama adam bana kayayla dalmaya çalışıyor çok garip oyuncu kitlesi ve çok toksik Rus oyuncular ile doldu Rust.

Merhaba
Kesinlikle asla kötü bir oyun degil DayZ hatta arkadaslarin varsa birlikte oynadigin zaman cok daha fazla keyif alirsin bu tarz oyunlari begeniyorsan sana SCUM'da önerebilirim oda cok güzel bir oyundur ama arkadaslarinda dedigi gibi 50 dolar biraz fazla olabilir hele yalnız oynayacaksan

Merhaba.
Kesinlikle asla kötü bir oyun degil DayZ hatta arkadaslarin varsa birlikte oynadigin zaman cok daha fazla keyif alirsin bu tarz oyunlari begeniyorsan sana SCUM'da önerebilirim oda cok güzel bir oyundur ama arkadaslarinda dedigi gibi 50 dolar biraz fazla olabilir hele yalnız oynayacaksan.

Şu an oyun 25 dolar SteamDB'den baktığımda aldığı en fazla indirim oranı bu, kış indirimlerinde daha az bir fiyata düşer mi düşmese bile 25 dolara alınır mı?

Şu an oyun 25 dolar SteamDB'den baktığımda aldığı en fazla indirim oranı bu, kış indirimlerinde daha az bir fiyata düşer mi düşmese bile 25 dolara alınır mı?

Bu tarz oyunlari seviyorsan eger düsünme al cunku oynayip bitirip birakicagin bir oyun degil sonucta keyif alirsan her zaman oynayabilecegin bir oyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00