Çözüldü DayZ connection failed (0x000200009) hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Impreshant

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar kolay gelsin. Sabah bu hata ile karşılaştım. Hiçbir sunucuya bağlanamıyorum. Oyunu sildim yükledim, modları sildim yükledim, modem fabrika ayarlarına çevirdim, en son PC format attım fakat sorun devam ediyor. Yardımcı olacak var mı?

Dosya Ekleri

• 20230503205822_1.jpg
    20230503205822_1.jpg
    579,3 KB · Görüntüleme: 358
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Test serverinde ya da güvenli açılışını yapın.

İlginç bir yorum. Karşısında daha iyi bir oyun yok, artı popülerliğide yerinde. Dzsa aktif 30k çekiyor. Vanilla 45. :D.

Deneyeyim hocam.

Sorunum devam ediyor.

Arkadaşın teki yazmıştı bana. Statik IP satın al düzelir diye. Saçma gelmişti. Aldım düzeldi. Şaka gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki adımları denediniz mi?

Denedim, düzelmedi.

Oyuna doğrulama yaptınız mı ?
Yaptım, belgelerim dayz klasörünü de sildim. Denemediğim yol kalmadı. Olmuyor. Durduk yere olması tuhaf.

DZSA'dan alıyorsanız sec ile açıp deneyiniz. Eğer vanillada ise hata sadece dosya doğrulama yeterli olacaktır. Ancak Vanillayı 3rd parti ile oynuyorsanız, bohemia fark ettiği zaman izin vermiyor bu şekilde. Üstüne üstlük ban bile yiyebilirsiniz. Vanillayı 3rd modlarla oynamayınız. Modlar toplulukta güzeldir.

DZSA'dan alıyorsanız sec ile açıp deneyiniz. Eğer vanillada ise hata sadece dosya doğrulama yeterli olacaktır. Ancak Vanillayı 3rd parti ile oynuyorsanız, bohemia fark ettiği zaman izin vermiyor bu şekilde. Üstüne üstlük ban bile yiyebilirsiniz. Vanillayı 3rd modlarla oynamayınız. Modlar toplulukta güzeldir.
Resmi sunuculara da bağlanamıyorum. Sanki ban yemişim gibi. İlk defa başıma geliyor. Sec ile açıp derken onu anlamadım.

Resmi sunuculara da bağlanamıyorum. Sanki ban yemişim gibi. İlk defa başıma geliyor. Sec ile açıp derken onu anlamadım.

Hocam bir yandan Allah oynamanızı istemiyor gibi. Zaten eski popülerliği kalmadı, sadece yürüyorsun.

Walking Simulator misali

İlginç bir yorum. Karşısında daha iyi bir oyun yok, artı popülerliğide yerinde. DZSA aktif 30k çekiyor. Vanilla 45. :D.

İlginç bir yorum. Karşısında daha iyi bir oyun yok, artı popülerliğide yerinde. Dzsa aktif 30k çekiyor. Vanilla 45. :D.

Deneyeyim hocam.

Sorunum devam ediyor.

Arkadaşın teki yazmıştı bana. Statik IP satın al düzelir diye. Saçma gelmişti. Aldım düzeldi. Şaka gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı