AhmetAli02314
Centipat
Son günlerde sürekli sosyal medyada videoları karşıma çıkıyor hiç oynamadım arkadaşlar ile düşünüyorum alsam mı sizce? Hala oynanır mı?
Oynanır bence. Full mod desteği ve topluluk sunucuları var. Haliyle her sunucu farklı bir deneyim demek. Bazı sunucular Escape From Tarkov temasını getiriyor bazıları Vanilla DayZ'i biraz daha detaylandırıyor. Bazıları zombileri daha da güçlendiriyor, hızlandırıyor 28 Days Later / 28 Weeks Later temasını işliyor. Bazıları da tam zıttı zombileri yavaşlatıyor ama sayısını artırıyor The Walking Dead'e benzemeye çalışıyor. Gibi gibi... Yüzlerce silah, kıyafet eklentileri var. Standart base kurmanın yanı sıra modlarla çok daha detaylı base sistemleri kullanan sunucular var. Vs vs listeyi uzatabiliriz.Son günlerde sürekli sosyal medyada videoları karşıma çıkıyor hiç oynamadım arkadaşlar ile düşünüyorum alsam mı sizce? Hala oynanır mı?
teşekkür ederim detaylı bilgi içinOynanır bence. Full mod desteği ve topluluk sunucuları var. Haliyle her sunucu farklı bir deneyim demek. Bazı sunucular Escape From Tarkov temasını getiriyor bazıları Vanilla DayZ'i biraz daha detaylandırıyor. Bazıları zombileri daha da güçlendiriyor, hızlandırıyor 28 Days Later / 28 Weeks Later temasını işliyor. Bazıları da tam zıttı zombileri yavaşlatıyor ama sayısını artırıyor The Walking Dead'e benzemeye çalışıyor. Gibi gibi... Yüzlerce silah, kıyafet eklentileri var. Standart base kurmanın yanı sıra modlarla çok daha detaylı base sistemleri kullanan sunucular var. Vs vs listeyi uzatabiliriz.
Ayrıca "immersive" (direkt Türkçe'si yok aslında bu kelimenin ama sizi atmosferiyle komple saran, içine çeken demek kabaca) kelimesinin hakkını sonuna kadar veren çok az oyun var piyasada. DayZ de onlardan biri.
Bir şans verin derim naçizane. Piyasada epey DayZ videosu yapan youtuber var. Bazıları kısa film halinde hikaye anlatımı yapıyorlar. Frankie On Pc, Nezar vs gibi büyük DayZ youtuberlarına bir göz atın. Oyunun topluluk sunucularında nasıl işlediğini biraz daha rahat kavrayabilirsiniz bu sayede.
Not: Sürekli topluluk sunucusu deyip durdum mesajda. Bunlar oyunun resmi olmayan, sizin bizim gibi oyuncuların veya oyuncu topluluklarının modladığı özel sunuculardır. Modlar gerçekten büyük keyif katıyor DayZ'e. Bİr sürü silah, araç, base sistemleri, kıyafet ve kamuflajlar, optik ekipmanlar, ekonomi ve para birimleri vs gibi. Başlarsanız topluluk sunucularından başlamanızı tavsiye ederim. Büyük sunucular zaten yıllardır ayaktalar ve full çekiyorlar sürekli. Yani iyi bir topluluk sunucusu kapanmaz, o konuda da içiniz rahat olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.