DayZ server önerisi

lebowskia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. DayZ'de önerebileceğiniz server var mı? Çok fazla mod olmadan, vanilla tarzı, harita ve no stamina olsa iyi olur. Basically vanilla var ama devamlı Full ve hep mod hatası alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba. İki sene sonra görmek nasip oldu mesajınızı. Ben ve diğer iki arkadaşım şu an basically serverinde oynamaktayız. Bugün başladık o serverede. Önceden TDB serverinde oynayıp base felan yapmıştık ama wipe atıldıktan sonra girilmez oldu çünkü oyundakiler oyundan çıkmadığı için ve oyun içi sıra öncelik paketi aldığı için sıra bekliyoruz sürekli. Eğer hala Dayz oynuyor ve arkadaş arıyorsanız biz üç arkadaş basically serverinde kendi çapımızda oyunun ambiansını ve ciddiyetini bilerek oynuyoruz ekibimize bekleriz. Yaşlarımız 24-26-27

Hocam merhaba. İki sene sonra görmek nasip oldu mesajınızı. Ben ve diğer iki arkadaşım şu an basically serverinde oynamaktayız. Bugün başladık o serverede. Önceden tdb serverinde oynayıp base falan yapmıştık ama wipe atıldıktan sonra girilmez oldu çünkü oyundakiler oyundan çıkmadığı için ve oyun içi sıra öncelik paketi aldığı için sıra bekliyoruz sürekli. Eğer hala DayZ oynuyor ve arkadaş arıyorsanız biz üç arkadaş basically serverinde kendi çapımızda oyunun ambiansını ve ciddiyetini bilerek oynuyoruz ekibimize bekleriz. Yaşlarımız 24-26-27

Merhaba. Day'Z oynamak istiyorum oyun yüklü beraber oynalım hem de oyunu öğretirsiniz tabii sizde kabul ederseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı