DayZ vs Rust

SqiTe

Centipat
Daha fazla  
Bu aralar çok boşluktayım, oyunlarımdan sıkılmaya başladım ve bu aralar Rust ve DayZ'e benzer oyun bakıyorum. Temelinde Online hayatta kalma gibi bir şey arıyorum.

İkisinden birini alacağım, hangisini önerirsiniz?(Eğer daha iyi bir oyun biliyorsanız lütfen söyleyin ;d)

Ben şu anda DayZ'e daha yakınım ama fikirlerinizi merak ediyorum.

Ha bu arada iki oyunun oynanışı hakkında pek bir fikrim yok, videolardan falan az çok biliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Daha çok PVP odaklı, yani salyalı olarak adlandırdığımız kanser oyuncuların bolca olduğu oyunlar. Ben size daha çok PVE odaklı 7 Days to Die, Project Zomboid öneririm.
İlla bu iki oyundan birini alacağım diyorsanız, DayZ öneririm. Rust oyuncu kitlesi gerçekten rezalet.

Daha çok PVP odaklı, yani salyalı olarak adlandırdığımız kanser oyuncuların bolca olduğu oyunlar. Ben size daha çok PVE odaklı 7 Days to Die, Project Zomboid öneririm.
İlla bu iki oyundan birini alacağım diyorsanız, DayZ öneririm. Rust oyuncu kitlesi gerçekten rezalet.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu oyunlara da bir bakayım.
Önerdiğiniz oyunları biraz araştırdım, araştırırken de yeni oyunlarda keşfettim :D.

Öncelikle Profect Zomboid hiç benlik bir oyun değil, ön yargılı olmamaya çalıştım ama oyuna pek fazla ısınamadım.

7 Days to Die'a da baktım, o kötü bir oyun değil fakat sanki oyunu aldıktan 1 hafta sonra sıkılırım diye düşünüyorum, çünkü oyun ilerledikçe kendini tekrar eden bir havası var sanki, oyundaki çoğu şeyi elde ettikten sonra tek hayatta kalma hissi, 7 gün sonra gelecek zombilerden kurtulmak.
O yüzden onu da pek beğenmedim.
AMA!

SCUM diye bir oyun keşfettim, oyunun yorumlarına baktığım zaman DayZ yerine bu oyun alınması gerektiğini çok gördüm, fakat buglar ve optimizasyon sorunları da varmış oyunda, artık ne kadar beni etkiler bilmiyorum.

Yani uzun lafın kısası, SCUM hakkında ne düşünüyorsunuz?
.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı