DBD ayarları nasıl olmalı?

emrhmb

Centipat
Daha fazla  
DBD oyununda kendi hesabımda bir ayarı değistirdiğimde 2.hesap kardeşimin ayarları bozuluyor o değistirince benimki de bozuluyor bunun bir çözümü var mı (DBD Steam'den aldım)

Hocam galiba ayarları bir dosyaya kaydediyor. O dosyanın konumunu bulup kendi ayarlarınızı yaptıktan sonra kaydedildikten sonra, o dosyayı bir başka yere kopyalayın. Aynısını kardeşiniz için de yaptığınızda kim oyuna girecekse, girmeden önce o ayar dosyasını ayarlar dosyasıyla değiştirsin. Başka çözüm aklıma gelmiyor. Ayarları preset olarak kaydedebiliyorsanız o şekilde yapabilirsiniz.

Hocam galiba ayarları bir dosyaya kaydediyor. O dosyanın konumunu bulup kendi ayarlarınızı yaptıktan sonra kaydedildikten sonra, o dosyayı bir başka yere kopyalayın. Aynısını kardeşiniz için de yaptığınızda kim oyuna girecekse, girmeden önce o ayar dosyasını ayarlar dosyasıyla değiştirsin. Başka çözüm aklıma gelmiyor. Ayarları preset olarak kaydedebiliyorsanız o şekilde yapabilirsiniz
Ayarları nasıl dosyaya kaydetcem yada preset olarak derken ben pek bilmiyomda internetten baktım pek bişey çıkmadı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı