R6s ayarları nasıl olmalı?

Nemai

Megapat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
5.183
Çözümler
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
R6s ayarlarımı nasıl yapmalıyım? GeForce NOW'dan oynuyorum ve oyun puslu gözüküyor. GeForce NOW pusu değil bu aradaki fark anlaşılıyor. Bir de fov ayarını da arttırmak istiyorum. Ekran aşırı küçük kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben internetim yeterli olmasına rağmen adamları daha kolay görmek ve göz yorgunluğu yaratmasına engel olmak için ayarlarımı böyle yaptım. Ayrıca görüntü oranını 16:9 yapmanızı tavsiye ederim. (Doku kalitesini "Orta" ya da çekebilirsiniz.)
1616441153281.png

1616441167948.png
 
Anti aliasing FXAA kullan ve FOV için alışabilirsen 90 kullan. FXAA'da kırıklı kenarlar olabiliyor ama keskin görüntü ile iğne deliği gibi açılardan görebiliyorsun veya sinsice pusanları seçiyorsun.
Yüksek FOV'un avantajı bir mekana girerken sağda ve soldan daha fazla görüş açısı olduğndan kenarlardakileri daha erken görüyorsun daha düşük FOV'a göre. Daha düşük FOV'da içeriye daha fazla girmen veya bakman lazım.
Kenar yumuşatma kapalı çok rahatsız ediyordu beni. Deneyin yine de.
Bu arada GeForce Now kullanmıyorum. Oyun özelinde yazıyorum.
Doku filtresini düşük kullanın. Uzak mekan filan bulanık dokulu gibi olur ama karakterler net ve kaliteli kaldığından düşman daha kolay seçilir.
Ortam kapatmayı kullanmayın. Karanlık veya obje gölgeli mekanlar düşman seçmede işimizi zorlaştırır.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı