DBD hillbilly movement nasıl yapılır?

llbatuq

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI İntel PRO H610M-G / Ram: Apacer Panther DDR5 16GB 5200MHZ x2 / Ekran Kartı: GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 4060 / Güç Kaynağı: BitFenix BP-BP600ALNN-9R 600 W Power Supply / Kasa: MSI MAG FORGE M100A D60 / İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-14400F (16 CPUs), ~2.5GHz / Depolama: Western Digital Green SN350 WDS100T3G0C PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD / Monitör: MSI G2412F 23.8″ Flat Rapid 1ms 180Hz Adaptive-Sync IPS Full HD
Hillbilly’de testereyi, skillini aktifleştirmeden belini ileri geri yapıyordu birisi. Ben de denedim son 3 maçımda ama oluyor mu bilmiyorum. Testereyi açıp yukarı aşağı bakınca mı oluyor?

Hocam bende katil mainim ama hillbilly movemetleri çok zor. Dönüşler için Q ve R tuşlarına atama yapın. Birde hillbilyden önce blight oynamayı deneyin. Ona alışırsanız hillbilye de alışırsınız.

Hocam bende katil mainim ama hillbilly movemetleri çok zor. Dönüşler için Q ve R tuşlarına atama yapın. Bir de hillbilyden önce blight oynamayı deneyin. Ona alışırsanız hillbilye de alışırsınız.

Yok yok ondan bahsetmiyorum psikopat gibi oynayanları biliyorum zaten özelliğini açıp bir şey yapınca ileri geri hareket yapıyorda oluyor mu emin olamadım ondan sormuştum trollden bahsediyorum ben.

Anladım hocam trollü boş verin ya :) alın ghodtface eğilip kalkın üstlerinde.

Bazen maçı salıyorum survivorlara iyi elemanlar denk gelirse eğlenceli oluyor maç son upgradeden sonra ghostface alıp bir maç attım az önce düz M1 çarı gibi oynadığım halde maçı aldım MMR çok yüksek olmadığındandır. 12gblık upgrade getirmişler.

Deneyeceğim hocam. Benim size her zaman tavsiyem hızlı chase bitirebilen katiller oynamanız. Oni, trickster, nemesis, blight... Bunlarda tecrübelenin.

Arka arkaya maç kazanınca güçlü kişiler verdi bubbayla oynadım oyun zorlasada çok zevkli oluyor. Bir de ilk charım myersdı başlarda katil maindim survivor main oldum sonra şu an katil daha çok sarıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı