DBD Killer önerisi

Plague, şövalye, oni, deathslinger veya maraz alacağım. Hangisi daha iyi?
Marazı oynamayı öğrenirsen oyunu rahat kitlersin gen kontrolü yüksek bir katil ama öğrenmesi zor diye biliyorum.

Tamamen senin oynayış şekline ve ilgini hangisi çekiyorsa ona kalmış. Tierları bir yere kadar fark ediyor. S tier bir katili hiç beceremezken B tier bir katille 4 kill alabilirsin. Tercihin perklerden yana ise Şövalye ile Veba iyi seçimdir. Güçlü olmasını istiyorsan Oni gayet güçlüdür. Maraz çok iyi katildi ancak biraz nerf yedi. Fakat hala oynayabilene çok iyi durumda. Tezeceli önermem. Perkleri için belki alınabilir. Eğlenceli ama zayıf bir katil.

Plague oynaması zevkli corrupt güzel perk.
Knight oynaması zevkli nowhere to hide güzel perk ve face the darkness güzel perk.
Oni zevkine kalmış ben pek sevmiyorum. Perk olarak zanshin güzel.
Deathslinger oynaması zevkli dms güzel perk ve gen perkin yoksa gearhead güzel perk.
Blight oynaması zevkli perklerin 3'ü de kullanılır.

Normalde maraz iyi de alışman zor olur. Şövalye daha basit bir katil ve güçlü.

Plague, şövalye, oni, deathslinger veya maraz alacağım. Hangisi daha iyi?

Bunların hepsi zor Killer'lar ama ben şovalye derdim.
Deathslinger hareket hızı diğer Killer'lara göre yavaş. haritayı yavaş dolaşıyor bu yüzdende gen kontrolü zayıf yaralı birini palet arkasından özelliğinle tutturaan bile düşüremiyorsun.
Pleague birini kusmuğunla yaralıyorsun ama kanlı olmadıkça düşüremiyorsun yaralı olanda iyileşmiyor kanlı kusmuğu vermiyor sana oyun işkenceye dönüyor.
Maraz ve oni ise bayağı zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı