DBD vs Project Zomboid

Enes1320

Centipat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Ben indirimde hangi oyunu alsam kararsızım. Sizce alınır mı? İkisini de alacağım ama öncelik olarak hangisini alayım? Diğerini gelecek indirime bırakacağım. Sonbahar değil çünkü Rust alcsm sonbaharda. Sizce oncelik olarak DBD mi yoksa Project Zomboid mi?

Selamlar arkadaşlar. Ben indirimde hangi oyunu alsam kararsızım. Sizce alınır mı? İkisini de alacağım ama öncelik olarak hangisini alayım? Diğerini gelecek indirime bırakacağım. Sonbahar değil çünkü Rust alcsm sonbaharda. Sizce oncelik olarak DBD mi yoksa Project Zomboid mi?
Dead by Daylight. Ekip varsa daha iyi olur.

Zomboid arkadaşlarla çok keyifli oyun ancak bir yerden sonra sıkıyor modlasan bile.Fakat en iyi zombi hayatta kalma oyunu diyebilirim. Dead by Daylight ise sürekli güncellenen bir oyun. Kendi başına da keyifli, arkadaşlarla da. Ama ustalaşman biraz zaman alabilir. Yani canın ne tarz oyun oynamak istiyorsa ona bağlı biraz.

Zomboid arkadaşlarla çok keyifli oyun ancak bir yerden sonra sıkıyor modlasan bile. Fakat en iyi zombi hayatta kalma oyunu diyebilirim. Dead by Daylight ise sürekli güncellenen bir oyun. Kendi başına da keyifli, arkadaşlarla da. Ama ustalaşman biraz zaman alabilir. Yani canın ne tarz oyun oynamak istiyorsa ona bağlı biraz.

Ya aslında ben Project Zomboid videolari izlediğimde beni çok sarıyor ancak düşündüğüm şey şu ben Project Zomboid almazsam dolar yükselir DBD yeni zam yedi hemen hemen project yok hiçbir yerde Steam dışında dolarda her gün arttığı için zomboidde karar kıldım çünkü ogrenciyim parami biriktirip alıyorum hocam.

Ya aslında ben Project Zomboid videolari izlediğimde beni çok sarıyor ancak düşündüğüm şey şu ben Project Zomboid almazsam dolar yükselir DBD yeni zam yedi hemen hemen project yok hiçbir yerde Steam dışında dolarda her gün arttığı için zomboidde karar kıldım çünkü ogrenciyim parami biriktirip alıyorum hocam.
Zaten Epic'te DBD 180 TL oluyor. Zomboid çok hoşunuza gittiyse düşünmeden alın. Hayatta kalma oyunlarını pek sevmesem de arkadaşlarımla 140 saat oynamışım. Modlarla daha keyifli oluyor. Tek başınıza da sarar.

Zaten Epic'te DBD 180 TL oluyor. Zomboid çok hoşunuza gittiyse düşünmeden alın. Hayatta kalma oyunlarını pek sevmesem de arkadaşlarımla 140 saat oynamışım. Modlarla daha keyifli oluyor. Tek başınıza da sarar.

Fikrinizi bellirtdiginiz için çok teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı