DCS World F-16C Türkiye kaplamaları

ByQzen

Megapat
Yer
Türkiye
1.jpg

-DCS World-
F-16C turkısh Air Force skin pack-4K

141.kurt
151.tunç
161.yarasa
191.kobra
192.kaplan

DCS World içinde olan filolara tasarlanmıştır.
Kurulum.
RAR dosyası içindeki klasörü oyunun kurulu olduğu yere yapıştırın.

--141st_gözcü--

Link

Not- kaplamaları kullanmanız için dcs F-16C Viper paketinin kurulu olması gerekir.

Satın almak veya denemek için link.

Son düzenleme:
Önerilere açığım. Ufak güncellemeler yapılıyor.
Şuan aklıma gelenler;
Solotürk'te:
1- Tescil biraz geliştirilebilir gerek konum gerek font boyutu ve türü olarak.
2- 10. yıl decali de kalite ve yerleşim/boyut olarak değişik.

Genel diğer kaplamalarda:
1- Pilot tulumunu gerçekte olduğu gibi lacivert yerine haki kullanmak daha hoş durabilir sadece tercih.
2- Uçak gövdeleri bence gereceğin fazla kirli. Kir de yıpranma gibi değil daha çok yakıt yağ sızııntısı gibi duruyor.
3- Yazıların kalitesi arttırılabilir.
4- Şuradaki koyu gri boyama kısmının açık renk kısma dönüşü geçişli değil de keskin fark olması daha gerçekçi olur.
1702477402777.png
1702477451345.png

Kolay gelsin.

Şu an aklıma gelenler;
Solotürk'te:
1- tescil biraz geliştirilebilir gerek konum gerek font boyutu ve türü olarak.
2- 10. yıl decali de kalite ve yerleşim/boyut olarak değişik.

Genel diğer kaplamalarda:
1- pilot tulumunu gerçekte olduğu gibi lacivert yerine haki kullanmak daha hoş durabilir sadece tercih.
2- uçak gövdeleri bence gereceğin fazla kirli. Kir de yıpranma gibi değil daha çok yakıt yağ sızııntısı gibi duruyor.
3- yazıların kalitesi arttırılabilir.
4- şuradaki koyu gri boyama kısmının açık renk kısma dönüşü geçişli değil de keskin fark olması daha gerçekçi olur.
Eki Görüntüle 2051357Eki Görüntüle 2051359

Kolay gelsin.

O km uçak istiyorsun temiz F-16 paketi yapılacak V2 olarak.

Hayır 0 km uçak istemiyorum sadece kir ve yıpranma abartı duruyor.

İstediğin gibi her iki paketide kullanabilirsin.

İstediğin gibi her iki paketide kullanabilirsin.
Hocam elinize sağlık ama benim demek istediğim şey kir olayı abartı olmuş yani benim tercihim olaraktan değil. Gerçekteki uçakların fotoğraflarına daha uygun gözüküyor eğer dediğim şekilde yaparsanız. Kaplamaları inceleyeceğim önerim olursa tekrardan mesaj yazarım.

Önerdiğim çoğu şeyi uygulamışsınız. Güzel bir çalışma olmuş beğendim. Ek bir detay main 1de refueling kapağına aşınma ekleyebilirsiniz gerçekçilik katar. İyi günler.

Son düzenleme:
Merhaba,

Bunlar Steam versiyonunda da kullanılabilir mi?

Emeğinize sağlık,
Kolay gelsin.

Merhaba,

Öncelikle elinize, emeğinize sağlık.
Merak ettiğim birkaç şey var.
Dcs'yi steam den mi kendi sitesinden mi almak daha mantıklı karar veremiyorum. Bu nedenle hoşuma giden içerikler eklentiler vs. hangisinde kullanılabilir seçim yapmak için önem kazanıyor benim için. Açıkçası F16c Viper için hazırladığınız kaplamaları kullanmak isterim.
Bu nedenle 2 sorum olacak.

1) Hazırladığınız kaplamaları Steam versiyonunda da kullanılabiliyor mu? kullanılabilitor ise nasıl?
2) Sizce Steam versiyonumu, yoksa kendi sitesinden indirmek ve kullanmak mı? hangisi neden?

Şimdiden teşekkürler,
kolay gelsin.

Son düzenleme:
Merhaba,

Bunlar Steam versiyonunda da kullanılabilir mi?

Emeğinize sağlık,
Kolay gelsin.

Merhaba,

Öncelikle elinize, emeğinize sağlık.
Merak ettiğim birkaç şey var.
Dcs'yi Steam'den mi kendi sitesinden mi almak daha mantıklı karar veremiyorum. Bu nedenle hoşuma giden içerikler eklentiler vs. hangisinde kullanılabilir seçim yapmak için önem kazanıyor benim için. Açıkçası F16C Viper için hazırladığınız kaplamaları kullanmak isterim.
Bu nedenle 2 sorum olacak.

1) hazırladığınız kaplamaları Steam versiyonunda da kullanılabiliyor mu? Kullanılabilitor ise nasıl?
2) sizce Steam versiyonumu, yoksa kendi sitesinden indirmek ve kullanmak mı? Hangisi neden?

Şimdiden teşekkürler,
Kolay gelsin.

Kendi sitesinden kullanmak daha iyi olur. Her aldığın paket için indirim kuponu veriliyor ve satın almadan önce test etme imkanı var. Kaplamalar her iki versiyonda çalışıyor o konuda sorun yok.
Yükleme yerini doğru yaparsan kaplamaları kullanabilirsin.
discord adresimiz burdan yükleme ile yardımcı olurum.
beyazkartallar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı