DCS World F15 füze ve bombalar nasıl kullanılır?

268227

Kilopat
Merhaba, DCS World Steam Sürümüne sahibim F15 uçağının kullanımını %60 biliyorum diyebiliriz. Fakat serbest düşüş mühimmatları ve AMRAAM gibi hava hava füzelerini bir türlü ateşleyemiyorum. Enter ile düşmana kitleniyorum ve normalde silah ateş tuşu olan space tuşuna basmama rağmen füzeler ateşlenmiyor. Temel olarak yer hedeflerini nasıl bombalayacağım ve hava hava füzelerinin nasıl aktif ve ateşe hazır hale getirerek ateşleyeceğim?

Ek not: Klavye ile oynuyorum, F8 yer ekibinden bütün mühimmatları alarak kalkış yapıyorum.

Hocam mig 21 le demin dediğinizi denedm radar güdümlü mühümmatları ateşliyor lâkin ır mühümmatları ateşlemiyor sebebi nedir biliyor musunuz?

Hocam mig 21 le demin dediğinizi denedm radar güdümlü mühümmatları ateşliyor lâkin ır mühümmatları ateşlemiyor sebebi nedir biliyor musunuz?
Her uçağın biliyorsunuz ki kullanımı farklı, Mig 21 için IR mühimmatları nasıl kullanılır Türkçe bir kaynak yok ama yabancıların videoları var. Şu videoya göz atabilirsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağ olun hocam çok iyi oyun bu adam öğretti zaten uçaarmayı da :D keşke F 16 nında camping i olsa ne güzel olurdu.

Bir de ben mig 21 öğrendim ama mig 21'in çok Single içeriği yokmuş daha çok içerik(Single camping) barındıran bir uçak var mı onu öğreneyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı