DD Modunda Yazdırılan Linux Mint İkinci USB'yi Bozdu

MiniTool Partition Wizard ile kurtarabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Hackintosh yapmaya çalışırken USB belleğim 256 MB görünüyordu ve MiniTool Partition Wizard ile çözmüştüm.
Denedim, onda da aynı şekilde. USB'yi taktıktan sonra programı açıyorum, açılmıyor. USB çıkarır çıkarmaz program açılıyor 😣
 
Denedim, onda da aynı şekilde. USB'yi taktıktan sonra programı açıyorum, açılmıyor. USB çıkarır çıkarmaz program açılıyor 😣
Anlıyorum. Başka yazdırabileceğiniz bir medya varsa elinizde, Rufus ile Linux Mint'i ona ISO modunda yazdırın ve Linux Mint'teki disk yönetim aracıyla veya GParted ile partition'ları ayarlamayı deneyin.
 
DD ile yazdırırsanız normal, GParted gibi programlar ile yeniden bölümlendirme yaparak diski eski haline döndürebilirsiniz.
GParted'i deneyeyim o zaman. @Kerem00 da bahsetmişti zaten. Teşekkürler. Tek sıkıntı evde Linux kurulu bir cihaz olmaması, son USB ile Linux Mint Xfce'yi yazdırıyorum, bu da bozulursa çıldıracağım.
 
GParted'de zorlayarak "Create Partition Table" oluşturmaya çalış.
Zaten bu sorun onun bozulmasından kaynaklanıyor.

FAT32 için MBR olmalı.
İlginiz için teşekkürler, şu anda Rufus ile Linux Mint Xfce yazdırılıyor. Ana bilgisayarıma kuracağım artık. Linux kurulumunu yapayım bilgilendirme yaparım.
 
Sorunu çözebildiniz mi?
Normal bir şeklide disk yöneticisi üzerinden disk biçimlendirilince çözülüyor olması gerek.
 
Windows'tan bahsediyorsan, bu şekilde çözülmüyor.

Benim üstte kaynağını gönderdiğim yöntemin uygulanması gerekiyor.
Rufus ile DD modunda yazdırdığım USB'yi biçimlendirip çözdüğümü hatırlıyorum, yanlışsa kusura bakmayın.
 

Geri
Yukarı