D'den C'ye Format nasıl atılır?

dawance

Kilopat
Merhaba, temiz kurulum yapmak istiyorum. Elimde USB belleğim yok D sürücüsünden C'ye nasıl format atarım? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorsanız ayarlarda sıfırla var oradan da seçersiniz ne var ne yok sil diye olur.

Merhaba, temiz kurulum yapmak istiyorum. Elimde USB belleğim yok D sürücüsünden C'ye nasıl format atarım? Teşekkürler şimdiden.

Flaş diskiniz yoksa eğer D diskine format iso'sunu rar programı yardımıyla klasöre çıkartın ve setup göreceksiniz, ordan format işlemlerini tamamlarsınız. Zaten C diskini biçimlendirebilirsiniz öyle.

@Yusuf koca Temiz kurulum daha iyi.
----------------------------------------------
@dawance Soruyu anlamadım D sürücüsünü flaş bellek olarak kullanıp onun üzerinden mi format atmak istiyorsunuz?
Evet dediğiniz gibi
Flaş diskiniz yoksa eğer D diskine format iso'sunu rar programı yardımıyla klasöre çıkartın ve setup göreceksiniz, ordan format işlemlerini tamamlarsınız. Zaten C diskini biçimlendirebilirsiniz öyle.
BIOS'a falan girmeye gerek kalmadan bahsettiğiniz yerdeki setup aracılığıyla olur mu diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…