Yine de temiz kurulum olur değil mi? Sanki USB'den yapmış gibi.
Temiz kurulum olur hiç problem değil.
Yine de temiz kurulum olur değil mi? Sanki USB'den yapmış gibi.
Evet siz diski biçimlendirin yeter önemli olan o.
Çok teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerimTemiz kurulum olur hiç problem değil.
Hocam link atabilir misiniz? Ben temiz kurulum için sadece iso dosyası bulabildim. Setup bulduğumda ise sadece win10 yükseltme setupu temiz kurulum değil de yardımcı olabilir misiniz?Flaş diskiniz yoksa eğer D diskine format iso'sunu rar programı yardımıyla klasöre çıkartın ve setup göreceksiniz, ordan format işlemlerini tamamlarsınız. Zaten C diskini biçimlendirebilirsiniz öyle.
Hocam link atabilir misiniz? Ben temiz kurulum için sadece iso dosyası bulabildim. Setup bulduğumda ise sadece win10 yükseltme setupu temiz kurulum değil de yardımcı olabilir misiniz?
Windows 10 Home Türkçe + UEFi + Setupla Kurulum 2018 Eylül | Full Program İndir Full Programlar İndir - Oyun İndir
Windows 10 Home Türkçe + UEFİ + Setupla Kurulum 2018 Formatlık Windows 10 Home İndir Güncell Türkçe Sistem Orjinal Windows 10 Home (Redstone 4) Spring Creatorswww.fullprogramlarindir.com
Yok hayır mediacreationtool ile yükseltiyor.Windows'un kendi sitesinden ISO indirdiğinizde Setup çalıştırınca Windows yükseltme mi açılıyor?
Bu linkteki yasaldır, içerisinde crack aktivasyon bulunmuyor, Setup'dan kurulum için düzenlenmiş:
Yok hayır mediacreationtool ile yükseltiyor.
![]()
Microsoft’u Kandırarak Windows 10’un ISO Dosyasına Ulaşın
Birazdan Microsoft Edge tarayıcısının hiç beklenmedik bir şekilde işe yaradığını öğreneceksiniz. Her Windows 10 kullanıcısının başucunda bulunması gereken ISO dosyasına, Microsoft’u Apple kullandığınızı kandırarak nasıl ulaşacağınızı aktarıyoruz.www.webtekno.com
Hocam şimdi gördüm bir yerde de bu mediacretiontool'u indirip bir usb içine atsak adımlarını yaparak sorunsuz format olur mu?Şunu uygula:
Hocam şimdi gördüm bir yerde de bu mediacretiontool'u indirip bir usb içine atsak adımlarını yaparak sorunsuz format olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.