LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 16 Aralık 2020 #21 GatilKuala dedi: Görüyor, arkadaş üşengeç ise diye yazdım ben hiç kalkmadan yapsın. Genişletmek için tıkla... Hayır modem IP değiştirilemez bu komut ile.
GatilKuala dedi: Görüyor, arkadaş üşengeç ise diye yazdım ben hiç kalkmadan yapsın. Genişletmek için tıkla... Hayır modem IP değiştirilemez bu komut ile.
GatilKuala Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 83 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2020 #22 m3081 dedi: İyi bir antivirüsün ve güvenlik duvarın varsa galiba bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarının bence hiçbir şey yaptığı yok. Kendini kendin koruyacaksın modemden ssıd gizlemek gibi ya da Mac adresi filtreleme gibi.
m3081 dedi: İyi bir antivirüsün ve güvenlik duvarın varsa galiba bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Güvenlik duvarının bence hiçbir şey yaptığı yok. Kendini kendin koruyacaksın modemden ssıd gizlemek gibi ya da Mac adresi filtreleme gibi.
Vivagor Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 53 Yer Fransa , Strazbourg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Garibim Gurbet ellerde 16 Aralık 2020 #23 Dostum sana attiğim videodan anlarsin DDoS yiyip yemediğini ayrica IP adresinden bulamazsin elemani o kadar aptal değildir bizim zombi bilgisayar dediğimiz şeyden yapiyordur DDoS'u tabii doğru diyorsansa.
Dostum sana attiğim videodan anlarsin DDoS yiyip yemediğini ayrica IP adresinden bulamazsin elemani o kadar aptal değildir bizim zombi bilgisayar dediğimiz şeyden yapiyordur DDoS'u tabii doğru diyorsansa.
GatilKuala Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 83 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2020 #24 LastPlayer dedi: Hayır modem ıp değiştirilemez bu komut ile. Genişletmek için tıkla... Ben değiştiriyor diye biliyorum. Ki bunada gerek yok Modem'e girip oradan yeniden başlat dediğin zamanda aynı şeye geliyor.
LastPlayer dedi: Hayır modem ıp değiştirilemez bu komut ile. Genişletmek için tıkla... Ben değiştiriyor diye biliyorum. Ki bunada gerek yok Modem'e girip oradan yeniden başlat dediğin zamanda aynı şeye geliyor.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #25 GatilKuala dedi: Güvenlik duvarının bence hiçbir şey yaptığı yok. Kendini kendin koruyacaksın modemden ssıd gizlemek gibi ya da Mac adresi filtreleme gibi. Genişletmek için tıkla... Ama güvenlik duvarı arka planda koruyor sen Technopat'e cevap yazarken de koruyor YouTube'da video izlerken de.
GatilKuala dedi: Güvenlik duvarının bence hiçbir şey yaptığı yok. Kendini kendin koruyacaksın modemden ssıd gizlemek gibi ya da Mac adresi filtreleme gibi. Genişletmek için tıkla... Ama güvenlik duvarı arka planda koruyor sen Technopat'e cevap yazarken de koruyor YouTube'da video izlerken de.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 16 Aralık 2020 #26 GatilKuala dedi: Ben değiştiriyor diye biliyorum. Ki bunada gerek yok Modem'e girip oradan yeniden başlat dediğin zamanda aynı şeye geliyor. Genişletmek için tıkla... Local IP değiştirir bu ağ içindeki.
GatilKuala dedi: Ben değiştiriyor diye biliyorum. Ki bunada gerek yok Modem'e girip oradan yeniden başlat dediğin zamanda aynı şeye geliyor. Genişletmek için tıkla... Local IP değiştirir bu ağ içindeki.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #27 Ve galiba VPN ile kurtulabilirsin.