DDoS saldırısı nasıl anlaşılır?

Ardaq

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Birkaç gün önce bilgisayarıma virüs bulaştı temizledim fakat şu an pingim yüksek şimdi oldu normalde hiç yükselmiyordu şimdi yükselmeye başladı. Acaba DDoS mu yiyorum?

Hayır bu aralar internet sağlayacılarının beceriksizliğinden çoğu kişide internet problemi var

Ama eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım ben böyle dedim diye içiniz rahatlamasın Görev Yöneticisi'ni kontrol edebilirsiniz & bilgisayardaki kullanıcıları kontrol edebilirsiniz vb.

Hayır bu aralar internet sağlayacılarının beceriksizliğinden çoğu kişide internet problemi var.

Ama eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım ben böyle dedim diye içiniz rahatlamasın Görev Yöneticisi'ni kontrol edebilirsiniz & bilgisayardaki kullanıcıları kontrol edebilirsiniz vb.

Her şey temiz görunüyor resetledim modemi simdi.

Hayır bu aralar internet sağlayacılarının beceriksizliğinden çoğu kişide internet problemi var.

Düzelmedi aç kapa yapsamda.

Her şey temiz görunüyor resetledim modemi simdi.

Düzelmedi aç kapa yapsamda.

Botnet'in bir parçası olmuş olabilirsin yani seni kullanarak DDoS saldırıları yapıyor olabilirler ve dosyalarına erişebilirler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı