Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Ağustos 2022 #1 Kapatmam gereken portları söyler misiniz ve nasıl kapatacağımı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2022
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.679 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #2 Modeme reset atmayı deneyin. Dinamik IP hizmeti alıyorsanız IP adresi değişecektir ve saldırı sonlanacaktır.
Modeme reset atmayı deneyin. Dinamik IP hizmeti alıyorsanız IP adresi değişecektir ve saldırı sonlanacaktır.
AytKrZ02 Megapat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 764 Çözümler 4 25 Ağustos 2022 #3 Dr.Mogan dedi: Kapatmam gereken portları söyler misiniz ve nasıl kapatacağımı? Genişletmek için tıkla... DDOS Saldırısından Nasıl Kurtulabilirim ? Bundan nasıl kurtulabilirim ? Lütfen yardım edin. Program önerin :'( www.technopat.net
Dr.Mogan dedi: Kapatmam gereken portları söyler misiniz ve nasıl kapatacağımı? Genişletmek için tıkla... DDOS Saldırısından Nasıl Kurtulabilirim ? Bundan nasıl kurtulabilirim ? Lütfen yardım edin. Program önerin :'( www.technopat.net
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.679 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Fıratt10 dedi: Modeme reset atmayı deneyin. Dinamik IP hizmeti alıyorsanız IP adresi değişecektir ve saldırı sonlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Eğer bu yöntem işe yaramazsa ESET IS indirip ağ taraması yapın. ESET Internet Security'yi İndirin | ESET ESET Internet Security'nin en güncel sürümünü indirin, teknolojinin keyfini güvenle çıkarın. www.eset.com
Fıratt10 dedi: Modeme reset atmayı deneyin. Dinamik IP hizmeti alıyorsanız IP adresi değişecektir ve saldırı sonlanacaktır. Genişletmek için tıkla... Eğer bu yöntem işe yaramazsa ESET IS indirip ağ taraması yapın. ESET Internet Security'yi İndirin | ESET ESET Internet Security'nin en güncel sürümünü indirin, teknolojinin keyfini güvenle çıkarın. www.eset.com
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 25 Ağustos 2022 #5 Birisi IP adresinizi biliyor ise CMD'den bile DDoS atabilir(ben denemiştim ) o yüzden modemi sıfırlamanız iyi olacaktır.
Birisi IP adresinizi biliyor ise CMD'den bile DDoS atabilir(ben denemiştim ) o yüzden modemi sıfırlamanız iyi olacaktır.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 25 Ağustos 2022 #6 Statik IP kullanmıyorsanız yani böyle bir hizmete para vermiyorsanız modemi kapatıp 10 sn sonra açmanız IP adresinizin değişmesini sağlayacaktır.
Statik IP kullanmıyorsanız yani böyle bir hizmete para vermiyorsanız modemi kapatıp 10 sn sonra açmanız IP adresinizin değişmesini sağlayacaktır.
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Ağustos 2022 #7 Promos dedi: Birisi IP adresinizi biliyor ise CMD'den bile DDoS atabilir(ben denemiştim ) o yüzden modemi sıfırlamanız iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam modemi sıfırladım hala atıyor IP adreşi değiştirdim hala bune arkadaş
Promos dedi: Birisi IP adresinizi biliyor ise CMD'den bile DDoS atabilir(ben denemiştim ) o yüzden modemi sıfırlamanız iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam modemi sıfırladım hala atıyor IP adreşi değiştirdim hala bune arkadaş
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.679 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #8 @Dr.Mogan önerdiğim işlemleri yapın. Fıratt10 dedi: Eğer bu yöntem işe yaramazsa ESET IS indirip ağ taraması yapın. ESET Internet Security'yi İndirin | ESET ESET Internet Security'nin en güncel sürümünü indirin, teknolojinin keyfini güvenle çıkarın. www.eset.com Genişletmek için tıkla...
@Dr.Mogan önerdiğim işlemleri yapın. Fıratt10 dedi: Eğer bu yöntem işe yaramazsa ESET IS indirip ağ taraması yapın. ESET Internet Security'yi İndirin | ESET ESET Internet Security'nin en güncel sürümünü indirin, teknolojinin keyfini güvenle çıkarın. www.eset.com Genişletmek için tıkla...
Dr.Mogan Centipat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 679 25 Ağustos 2022 #9 Fıratt10 dedi: @Dr.Mogan önerdiğim işlemleri yapın. Genişletmek için tıkla... tmm hocam yapıcam ama bitdefender kullanıyorum onu indirirsem kasarmı
Fıratt10 dedi: @Dr.Mogan önerdiğim işlemleri yapın. Genişletmek için tıkla... tmm hocam yapıcam ama bitdefender kullanıyorum onu indirirsem kasarmı
Fıratt10 Kilopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 3.679 Makaleler 13 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #10 Dr.Mogan dedi: tmm hocam yapıcam ama bitdefender kullanıyorum onu indirirsem kasarmı Genişletmek için tıkla... Bitdefender size ağ saldırısı hakkında bildirim yolluyor mu?
Dr.Mogan dedi: tmm hocam yapıcam ama bitdefender kullanıyorum onu indirirsem kasarmı Genişletmek için tıkla... Bitdefender size ağ saldırısı hakkında bildirim yolluyor mu?