DDoS saldırısına uğruyorum

Ağ taraması yapacak Anti-Virüs üzerinden ve tehdit var mı yok mu öğreneceğiz.

Kullandığı host üzerinden geçen paketleri inceleyecek antivirüs. Uzak sunucudan modeme gönderilen network katmanını göremez.

Hocam siz söyleyin ozm kusura bakmayın çok ilgim yok

Statik IP kullanmıyorsanız modemi yeniden başlatınca değişmesi lazım IP adresinizin. İlk aşamada IP adresinin değiştiğine emin olun (What Is My IP? See My IP Address and My IP Location)

IP adresiniz değiştiği halde bir süre sonra saldırı devam ediyorsa sahip oldukları TeamSpeak veya Oyun sunucuları üzerinden IP adresinizi güncel olarak ele geçiriyor olabilirler. Tanımadığınız kişilerden gelebilecek zararlı (IP Logger) linklere tıklamayın.

hocam indirdim şimdi ne yapıcam

ip deiştiği halde
Kullandığı host üzerinden geçen paketleri inceleyecek antivirüs. Uzak sunucudan modeme gönderilen network katmanını göremez.

Statik IP kullanmıyorsanız modemi yeniden başlatınca değişmesi lazım IP adresinizin. İlk aşamada IP adresinin değiştiğine emin olun (What Is My IP? See My IP Address and My IP Location)

IP adresiniz değiştiği halde bir süre sonra saldırı devam ediyorsa sahip oldukları TeamSpeak veya Oyun sunucuları üzerinden IP adresinizi güncel olarak ele geçiriyor olabilirler. Tanımadığınız kişilerden gelebilecek zararlı (IP Logger) linklere tıklamayın.
saldırı geliyo genellikle syn sell udp flood syn flood gibi saldırılar

Ağ taraması yapacak anti-virüs üzerinden ve tehdit var mı yok mu öğreneceğiz.
hocam şuan tarama yapıyorum ağ güvenlik taraması

hocam indirdim şimdi ne yapıcam

ip deiştiği halde

saldırı geliyo genellikle syn sell udp flood syn flood gibi saldırılar

hocam şuan tarama yapıyorum ağ güvenlik taraması
hocam herşey normal

şuan normal

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı