Quad Core, Xeon veya Athlon X4 işlemciler ile rahat bir deneyim verebilir zaten.Şu an 4gb DDR2 kullanıyorum. Sıkıntı yapmıyor.(HDD ile)Eki Görüntüle 2390386
Arkada Spotify, TranslucentTB, Rainmeter, ActivityWatch ve Kaspersky Free açık.
Eki Görüntüle 2390390
Sistem 22h2
Windows 10 LTSC 2016 falan deneyebilirsiniz, ayrıca Windows 8.1 de kullanmayı deneyebilirsiniz.T4500 2.3gHz işlemci var.
T7600 ile Win 7 bile kastığını bariz hatırlıyorum hocam. Sorunsuz çalıştığına emin misiniz?T4500 2.3gHz işlemci var.
Resmi olarak desteği yok ve optimize değil. Kurmanızı tavsiye etmem.
Windows 10 LTSC 2016 falan deneyebilirsiniz, ayrıca Windows 8.1 de kullanmayı deneyebilirsiniz.
@erayisteya hocam bu konuda daha bilgilidir.
TMP 2.0 gereksinimi asgari olarak gene Microsoft belirtmiş. Bu gereksinimi karşılaşamayan cihazlarda Win 11 sapıtabiliyor fazlasıyla oyüzden önermiyorum ama LTSC sürümleri hakkında bizzat deneyen görmedim. Farklı olma ihtimali konusunda birşey diyemem.@PwPDaRk LTSC 2024 kurabilir aslında.
Tmp 2.0 gereksinimi asgari olarak gene Microsoft belirtmiş. Bu gereksinimi karşılaşamayan cihazlarda Windows 11 sapıtabiliyor fazlasıyla o yüzden önermiyorum ama LTSC sürümleri hakkında bizzat deneyen görmedim. Farklı olma ihtimali konusunda bir şey diyemem.
Toshiba satallite a505-s6980 Intel® Core™ 2 Duo T6600Hocam diğer özellikleri tahmin mi edeyim? Özellikleri yaz ona göre öneri yapayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.