DDR 3 RX 570 için uygun mu?

Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Arkadaşlar pek anlamıyorum bu konulardan ama DDR 5 istediğini duydum RX 570'in. Benimse görev yöneticisinde DDR 3 gözüküyor. Şu anda R7 240 kullanıyorum. Size sorayım dedim. Ekran kartını almam için RAM'leri değiştirmemmi gerekiyor? Anakartım Gigabyte H81M-S1 ve işlemcim Intel i5 4460.anakartım ve işlemcim ile uyumlu olduğunu öğrendim ekran kartının ama bilgili bir arkadaşıma sorduğumda kasadaki her şeyle uyumlu olmasını(güç kaynağı, fanlar) söyledi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    40,9 KB · Görüntüleme: 73
Türkçesi güç kaynağı. Kasanın içinde eklediğim tarzda bir görüntüsü vardır. Onun üzerindeki değerleri görebileceğim bir fotoğraf atarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Eki Görüntüle 592406

Yani kasayı açmam lazım öyle mi? Birazdan yapacağım eğer öyleyse.

Evet kasayı açman lazım. Programlar aracılığı ile de öğrenilebiliyor olabilir fakat o konu hakkında tam bir bilgim yok.
Tamam birazdan çekip göndereceğim.
Evet kasayı açman lazım. Programlar aracılığı ile de öğrenilebiliyor olabilir fakat o konu hakkında tam bir bilgim yok.

Hocam dediğiniz güç kaynağını anladım ama vidalı bir şey çıkarmakta sıkıntı yaşadım çıkarırsam nasıl takacağımı anlayamadım 1-2 gün içinde yaparım arkadaşımla beraber. Ama arkada AC 220V diye bir şey yazıyor bununla alakalı mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı