DDR 4 RAM aldım anakartıma uymuyor

Mercy0606

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070
RYZEN 5 5600x
16 GB RAM
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam. Sıkıntı olmaz. Diğer bileşenler uyumlu. RAM olarak zaten DDR4 soket.

Hocam bu problem değil. RAM'ler belirtilen hızda çalışabilir. Sorun olmaz. RAM'ler 3200 olarak çalışmayacak. Zaten eski RAM bulmak zor ve pahalı.

Hocam bu problem değil. RAM'ler belirtilen hızda çalışabilir. Sorun olmaz. RAM'ler 3200 olarak çalışmayacak. Zaten eski RAM bulmak zor ve pahalı.
Hocam bir de bu anakart benim kasaya uyucakmı peki bide o var. Bir ram aldık başımız belaya girdi cahillik harbi çok kötü bir şey :D

Sığar hocam mATX bir anakart.

Olmaz hocam. Bu anakart 8. ve 9. nesil uygun. Arada nesil farkı var.

Hocam sıfır olarak bulamadım. Bulmak biraz problem. Eski nesil. Bir tane aynısından ikinci el var. Değer mi değmez mi karar sizin. Bence değmez. Sıfır alın.

Hocam sıfır olarak bulamadım. Bulmak biraz problem. Eski nesil. Bir tane aynısından ikinci el var. Değer mi değmez mi karar sizin. Bence değmez. Sıfır alın.
Hocam +150 TL ayarlamaya çalışıyorum. Bu anakart nasıl peki? MSI H310M PRO-VDH PLUS Intel H310M Socket 8.-9.Nesil 1151 DDR4 2666MHz Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı