DDR2 4 GB sistemde Windows açılmıyor

saudae

Hectopat
Yer
Angara
Anakart
P5QC
İşlemci
Q9400
Merhaba. RAM'i bilgisayarcıdan aldım ilk aldığımda BIOS görmüyordu. Bir tane daha varmış onu verdi o RAM de Windows logosu geldikten 2 saniye sonra reset atıyor. Yardımcı olur musunuz?

Hocam 4 GB DDR2 RAM işlemci seçiyor, sadece AM2 işlemcilerle çalışıyorlar. Intel işlemcilerle çalışmazlar, çalışırlarsa da 2 GB DDR2 olarak çalışırlar diye biliyorum.

Neyse hocam yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim RAM'i satacağım. İlgilenirseniz.

Hocam 4 GB DDR2 RAM işlemci seçiyor, sadece AM2 işlemcilerle çalışıyorlar. Intel işlemcilerle çalışmazlar, çalışırlarsa da 2 GB DDR2 olarak çalışırlar diye biliyorum.

İşlemci seçmiyor, direkt anakart yonga setleriyle RAM çipleri arasındaki bir durum bu. O zamanlarda Intel için üretilmiş olan 4 GB DDR2 RAM modülleri zaten sınırlı sayıda ve Premium olarak görülüyormuş. Muhtemelen birileri piyasadakilerin neredeyse hepsini aldı ve Intel için DDR2 4 GB RAM kalmadı. Kalanlar genellikle AMD uyumlu olarak çalışıyorlar.

Anladım hocam. Bilgilendirme için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…