DDR2 4GB Ram satılmıyor mu?

ayaz007

Kilopat
Daha fazla  
Bana ddr2 4Gb ram lazım 2 tane. (Antikayı canlandırmak için :D ) Bulamadım hiçbir yerde. Satılmıyor mu yoksa ben mi bulamadım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hepsiburada.com sitesinden almıştım. 157 tl gibi bir fiyatı vardı. Hi Level marka 2*2 800 mhz.

Buyrun. Ancak ikili var tek modül ben de bulamadım.
Screenshot_2016-05-10-22-41-35.png

üretimleri durdu tabikide hocam bulursanız çeyrek altın niyetine alırsınız :D DDR 2 sistem bendede vardı fakat ne kadar alırsanız alın sisteme hiç bir etkisi olmuyor heleki anakartınız 4 gb desteklemiyorsa sıkıntı çıkar bir bakın derim

DDR2 RAM'ler maksimum 2 Gigabyte kadar var sanıyordum, 4 GB olan modellerini de çıkarmışlar. Almanızı tavsiye etmem. Çünkü;
1- Ölü yatırım.
2- Anakartların RAM slotları maksimum 2 GB kadar destekliyordur. Büyük ihtimal bunu çalıştırmıyacaktır. Bunun için güncel anakart çıkartmışlardır %100.
3-Anakartı halletseniz bile işlemcinin bu RAM'i desteklemesi lazım. Alırken işlemcinin özelliklerine bir bakın. Elinizde kalmasın. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı