DDR2 anakarta 2 TB HDD takılır mı?

Takılır tabii ama genellikle eski anakartlarda SATA 3 desteği olmaz. Örneğin;500 MB okuma alacaksanız destek olmadığı için 200-100 alırsınız. Bunu göz önünde bulundurmalısınız. @yusufkurt 57

Takılır tabii ama genellikle eski anakartlarda SATA 3 desteği olmaz. Örneğin;500 MB okuma alacaksanız destek olmadığı için 200-100 alırsınız. Bunu göz önünde bulundurmalısınız. @yusufkurt 57
Teşekkür ederim hocam sağolun
Takılır neden takılmasın.
Teşekkür ederim hocam sağolun
Peki şey sorabilirmiyim DDR2 anakarta gtx 1030 2 GB GDRR 64 bit taksam kasma yaparmı call of duty single player da felan şuan yapıyor mevcut ekran kartım ( ATI RADEON 3450 HD ) işlemci (AMD ATHLON 64 x2 5200+ 2.7 ghz) yardımcı olursanız sevinirim hocam

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam sağ olun.

Teşekkür ederim hocam sağ olun.

Peki şey sorabilir miyim DDR2 anakarta GTX 1030 2 GB gdrr 64 Bit taksam kasma yapar mı Call of Duty Single Player da falan şu an yapıyor mevcut ekran kartım ( ATI Radeon 3450 HD ) işlemci (AMD Athlon 64 X2 5200+ 2.7 GHz) yardımcı olursanız sevinirim hocam.

O işlemci ile darboğaz olabilir eski bir mimariye sahip. Oyunları oynayabilirsiniz lakin yarı performans alırsınız. Bir an önce bütçeniz var ise işlemciyi değiştirip sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz.

Tavsiye edebileceğiniz varmı hocam anakart ile işlemci ikisi uyumlu olursa iyi olur orta bütçeli bir şey iyi olur

Tavsiye edebileceğiniz varmı hocam anakart ile işlemci ikisi uyumlu olursa iyi olur orta bütçeli bir şey iyi olur
Tam bütçe nedir ? Bu arada yazım kurallarına lütfen dikkat edin.

Bütçe beğendiğim (işlemci ve anakart’a) bağlı (1500 2000) TL arası olabilir.
Msi H410M Pro-VH Intel H410 2933 MHz DDR4 Soket 1200 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri Ekran kartınız vardır diye düşünüyorum, eğer yoksa attığım işlemciden görüntü alamazsınız. Onun dışında oyun oynamak için 10100F gayet iyi bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı