Playstation 4'de açıklama bölümünde RAM kısmında 8GB GDDR5 diyor, insanları kandırmak için iyi bir yöntem...DDR5 yok RAM olarak ve önce Pci Express'in anlamını sonra DIMM slotunun anlamını öğrenin.
Playstation 4'de açıklama bölümünde RAM kısmında 8GB GDDR5 diyor, insanları kandırmak için iyi bir yöntem...DDR5 yok RAM olarak ve önce Pci Express'in anlamını sonra DIMM slotunun anlamını öğrenin.
VRAM yani ekran kartının belleği ben DIMM slotuna DDR5 çıkmadı dedim Pci Express'e değil.Playstation 4'de açıklama bölümünde RAM kısmında 8GB GDDR5 diyor, insanları kandırmak için iyi bir yöntem...
Zaten ben sizin mesajınızı yalanlamadım. İsterseniz PS4 teknik özelliklerine bakın, RAM bölümünde 8 GB GDDR5 yazıyor, siz olsanız böyle bir kandırma hakkında ne düşünürsünüz?VRAM yani ekran kartının belleği ben DIMM slotuna DDR5 çıkmadı dedim Pci Express'e değil.
Kandırdıkları yok, sizde yukarıdaki kişi gibi RAM'leri karıştırıyorsunuz biraz bilgi edinin.RAM bölümünde 8 GB GDDR5 yazıyor, siz olsanız böyle bir kandırma hakkında ne düşünürsünüz?
Nasıl istersen...Kandırdıkları yok, sizde yukarıdaki kişi gibi Ramleri karıştırıyorsunuz biraz bilgi edinin.
Hiç bir şey olmaz gayet normal çalışır. Bellek türü ne olursa olsun PCI slotları net bir standartta üretilmek zorundadır. Her marka ve model ekran kartı her marka ve model ana kartta sorunsuz çalışır.
DDR5 yok RAM olarak ve önce Pci Express'in anlamını sonra DIMM slotunun anlamını öğrenin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.