Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #31 Paister dedi: GDDR5 ekran kartı yok anladım hocam. Benim GTX 1070 GDDR4 yanlış biliyormuşum demek. Genişletmek için tıkla... Göster bana GDDR5 RAM'ini inanayım. Lafı nereden anlıyorsunuz merak ettim. Diyorum ki DIMM Slotu için henüz DDR5 yok.
Paister dedi: GDDR5 ekran kartı yok anladım hocam. Benim GTX 1070 GDDR4 yanlış biliyormuşum demek. Genişletmek için tıkla... Göster bana GDDR5 RAM'ini inanayım. Lafı nereden anlıyorsunuz merak ettim. Diyorum ki DIMM Slotu için henüz DDR5 yok.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Eylül 2016 #32 Paister dedi: GDDR5 ekran kartı yok anladım hocam. Genişletmek için tıkla... GDDR5 bellek var ancak DDR5 yok diyoruz bunu anlayamıyorsunuz. GDDR ile DDR'ı öğrenin ilk önce. Baştan aşağı konuyu okumadan yazılanları okuyup anlamadan yorum yapıyorsunuz.
Paister dedi: GDDR5 ekran kartı yok anladım hocam. Genişletmek için tıkla... GDDR5 bellek var ancak DDR5 yok diyoruz bunu anlayamıyorsunuz. GDDR ile DDR'ı öğrenin ilk önce. Baştan aşağı konuyu okumadan yazılanları okuyup anlamadan yorum yapıyorsunuz.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 981 18 Eylül 2016 #33 Melih DARCAN dedi: Göster bana GDDR5 RAM'ini inanayım. Lafı nereden anlıyorsunuz merak ettim. Diyorum ki DIMM Slotu için henüz DDR5 yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yazmış arkadaş GDDR5 yazıyoruz oraya GDDR5 yok diyorsunuz anlamadımki ben sizi
Melih DARCAN dedi: Göster bana GDDR5 RAM'ini inanayım. Lafı nereden anlıyorsunuz merak ettim. Diyorum ki DIMM Slotu için henüz DDR5 yok. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı yazmış arkadaş GDDR5 yazıyoruz oraya GDDR5 yok diyorsunuz anlamadımki ben sizi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Eylül 2016 #34 Paister dedi: Ekran kartı yazmış arkadaş GDDR5 yazıyoruz oraya GDDR5 yok diyorsunuz anlamadımki ben sizi Genişletmek için tıkla... Hala kafa basmıyor senin yazma artık. Öğren diyoruz öğrenmeden gelip yazıyorsun.
Paister dedi: Ekran kartı yazmış arkadaş GDDR5 yazıyoruz oraya GDDR5 yok diyorsunuz anlamadımki ben sizi Genişletmek için tıkla... Hala kafa basmıyor senin yazma artık. Öğren diyoruz öğrenmeden gelip yazıyorsun.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 981 18 Eylül 2016 #35 Murat5038 dedi: Hala kafa basmıyor senin yazma artık. Öğren diyoruz öğrenmeden gelip yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl öğrendin arkadaşım ? Bana bunu söyle ondan sonra yorum yap.
Murat5038 dedi: Hala kafa basmıyor senin yazma artık. Öğren diyoruz öğrenmeden gelip yazıyorsun. Genişletmek için tıkla... Sen nasıl öğrendin arkadaşım ? Bana bunu söyle ondan sonra yorum yap.
CrazyHead Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 109 Makaleler 3 18 Eylül 2016 #36 @Paister konuştukça batıyorsun susarsan senin için iyi olur.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 981 18 Eylül 2016 #37 CrazyHead dedi: @Paister konuştukça batıyorsun susarsan senin için iyi olur. Genişletmek için tıkla... Allah allah, burası forum değilmi ?
CrazyHead dedi: @Paister konuştukça batıyorsun susarsan senin için iyi olur. Genişletmek için tıkla... Allah allah, burası forum değilmi ?
TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2016 #38 Çalışır.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Eylül 2016 #39 Paister dedi: Sen nasıl öğrendin arkadaşım ? Bana bunu söyle ondan sonra yorum yap. Genişletmek için tıkla... Kendi kendime. OEM verileriyle.
Paister dedi: Sen nasıl öğrendin arkadaşım ? Bana bunu söyle ondan sonra yorum yap. Genişletmek için tıkla... Kendi kendime. OEM verileriyle.
i799 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 560 18 Eylül 2016 #40 Hoppala. Demek ki böyle saçma başlıklara hiç bulaşmamak lazım.