Bütçe? Kendi kullandığım GTX 550 Ti'ı önerebilirim. Her ne kadar güçlü bir kart olmasa da DX 11 destekliyor.DDR2 775 pin anakartim var, DX11 ekran karti onerisi yapabilecek var mı?
600-700 Zorlarsam 800TL.Bütçe? Kendi kullandığım GTX 550 Ti'ı önerebilirim. Her ne kadar güçlü bir kart olmasa da DX 11 destekliyor.
Zorlarsanız GTX 660 falan bulabilirsiniz.600-700 Zorlarsam 800TL.
peki 4gb ram q8400 ve yazdiiniz ekran karti ile valorantta kac fps alirim?Zorlarsanız GTX 660 falan bulabilirsiniz.
HD 4000 ile valorantta 45 fps gibi bir şey veriyor. Yani sizi tatmin edecek bir FPS verir diye tahmin ediyorum.peki 4gb ram q8400 ve yazdiiniz ekran karti ile valorantta kac fps alirim?
HD 4000 ile Valorant'ta 45 FPS gibi bir şey veriyor. Yani sizi tatmin edecek bir FPS verir diye tahmin ediyorum.
Rica ederim. Son olarak, ekran kartı almak yerine elinizdeki sistemi satıp, üstüne para koyup, daha yeni nesil bir bilgisayar toplamanızı tavsiye ederim.Teşekkürler.
Satmayı düşündüm fakat parçalar eski olduğu için fazla bakan olmadı.Rica ederim. Son olarak, ekran kartı almak yerine elinizdeki sistemi satıp, üstüne para koyup, daha yeni nesil bir bilgisayar toplamanızı tavsiye ederim.
Anladım. İyi sosyaller.Satmayı düşündüm fakat parçalar eski olduğu için fazla bakan olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.