DDR2 ekran kartı yerine DDR3 ekran kartı takılır mı?

Osmanlı1453

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Benim ekran kartı bozuldu. Ekran kartı DDR2 uyumlu. İnternetten de doğru düzgün DDR2 ekran kartı bulamadım. Acaba DDR3 uyumlu ekran kartı olur mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağım ekran kartının anakarta uyumlu olduğunu nasıl anlayabilirim ve bilgisayarımın kasası 9 senelik ekran kartı markası ATI RADEON HD 4550,anakartımın markası da G41MXE.
Şu an bilgisayarın vga kablosunu anakartın vga girişine bağladım.Sisteme öyle girebiliyorum.Belli bir süre sonra da bilgisayar kendini kapatıyor.
Alacağım ekran kartı uyumlu mu?Yardımcı olursanız sevinirim.
Amd Radeon Xfx 1gb Ddr3 64bıt Amd R5-220 Dvı Hdmı Vga Ekran Kartı - n11.com
Güç kaynağı PS:400W Maximum Output Power IS:300W
PS:400

Son düzenleme:
Merhaba benim ekran kartım Intel(r) G41 Express chipset ben yeni bir ekran kartı almayı istiyorum bu ekran kartı da DDR kaç bilmiyorum ne yapmalıyım yardımı olursanız sevinirim
Benim ekran kartım bu ve VGA girişi yok nasıl bir ekran kartı almayım tavsiyelerinizi bekliyorum ve bana lazım olan ekran kartı 300 TL olmalı ve iyi olmalı ama ben bulamadım siz bana tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum benim ekran kartım Intel(r) G41 Express chipset

Merhaba benim ekran kartım Intel(r) G41 Express chipset ben yeni bir ekran kartı almayı istiyorum bu ekran kartı da DDR kaç bilmiyorum ne yapmalıyım yardımı olursanız sevinirim
Benim ekran kartım bu ve VGA girişi yok nasıl bir ekran kartı almayım tavsiyelerinizi bekliyorum ve bana lazım olan ekran kartı 300 TL olmalı ve iyi olmalı ama ben bulamadım siz bana tavsiyelerinizi yazarsanız mutlu olurum benim ekran kartım Intel(r) G41 Express chipset
Eski konuları hortlatmak yerine yeni bir konu açarsanız yardımcı olacak kişi sayısı artacaktır. iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı