DDR2 ram

Gskill marka RAM önermiyorum. Corsair veya Kingston markalarına yönelin. Gskill marka RAM'lerin arıza oranları çok yüksek. Anakartınız, DDR2 800MHz destekliyor.
 
Gskill Kingston en ağır şartlarda RAM'lere test uyguluyor sallamayın, ben bugüne kadar hep Gskill kullandım 2, 4, 8'liklerini en ufak sorun çıkarmadı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üslubunuza dikkat edin. En ağır şartlarda test uygulaması çabuk bozulmayacağı anlamına gelmez. Hem sonuçta bağımsız test değil, firma kendisi test ediyor. Sizde sorun çıkmaması diğer kullanıcılarda sorun çıkartmayacağı anlamına gelmez. Zaten Kingston markasına yönelin dedim, kötü demedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız kaç senelik? Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum, sakın ddr2 ram ile yola çıkmayın. Niye mi? Çünkü ben gittim 2x2 ddr2 ram aldım ve birkaç ay sonra anakartımın ram slotları bozuldu. Bende ddr3'e geçtim. Boşuna almış oldum anlayacağınız. Eğer fırsatınız varsa para biriktirip yeni bir sistem toplamanızı öneririm.
 
DDR2 RAM kullanarak RAM slotu bozulmaz. Öyle saçma şey mi olur! Anakart slotunuzun bozulması başka sebepden dolayıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DDR2 RAM kullanarak RAM slotu bozulmaz. Öyle saçma şey mi olur. Anakart slotunuzun bozulması başka sebepden dolayıdır.
Benim yazdığım ile senin anladığın çok farklı... Ben sadece anakartı eskiyse yeni ramler alıp yatırım yapmamasını belirttim. Bunun yerine yeni anakart ve ddr3 ram almasını dolaylı olarak belirttim. Lütfen dikkatli okuyalım arkadaşlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski anakarta yeni RAM almasında ne sakınca var. Sonuçda anakart DDR2 800 MHz destekliyorsa bu özelliklerde RAM aldığında anakart ile RAM uyumlu çalışacaktır. DDR2 RAM aldım diyorsunuz, slot bozuldu diyorsunuz. Anlattıklarınız mantık dışı.
 
Sen benim dediklerimi mantıkdışı buluyorsun ama beni anlamakta çok zorluk yaşadığını farkettim şu anda. Ben ramler slotumu bozdu demedim anakartımın ram slotları bozuldu ve haliyle ramleri boşuna almış olduğumu tecrübeme dayanarak aynısının başına gelme ihtimalinin olduğunu yeni anakart alıp ddr3'e geçmesini onun açısından iyi olduğunu söyledim. Senin bu konuda pek bir bilgin olmadığı ve tecrüben olmadığı açıktır. Ben 9 senedir masaüstü kullanıyorum ve bu benim üçüncü bilgisayarım. Neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum mantıkdışı yorum yapmıyorum. Mantıkdışı hareket eden şu an sensin.
 
Siz şaka yapıyorsunuz heralde. Ne yani arkadaş RAM alınca takmadan slotumu bozulacak:) Senin şanssızlığın bu olay. DDR2 RAM slotu ile ne alakası var. İhtimallerle yola çıksaydık, şuan kimse DDR2 RAM kullanmıyor olurdu:) Neyse sizinle tartışmayacağım. İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı