DDR2 Ram'den DDR3 Ram'e geçti, bilgisayar açılmıyor ?

Ben böyle bir durumda, 1600Mhz Ram'in, 1333Mhz'de çalışacağını okumuştum. Yanlışmı biliyorum?

C-puz programı ile Bios sürümüne bakın öncelikle. Sonrasında üreticinin sitesine girip güncel Bios sürümü var ise onu indireceksiniz.

Ben böyle bir durumda, 1600Mhz Ram'in, 1333Mhz'de çalışacağını okumuştum. Yanlışmı biliyorum?
Bende öylebiliyorum :) ve diğer slota takıp denedik.

C-puz programı ile Bios sürümüne bakın öncelikle. Sonrasında üreticinin sitesine girip güncel Bios sürümü var ise onu indireceksiniz.
Zaten olay indirtikten sonra başlıyor.Gerisini nasıl yapıcağımızı bilmiyoruz uefi olsa kolaydı. :D

Bir de Bios güncellemeyi dener misiniz? Arkadaş nasıl indireceğinizi anlatmış. Sosyal'de Bios güncelleme rehberi bulunmakta. Mobilde olduğum için link veremeyeceğim.
Edit: Mibildeyim kusuruma bakmayın, mesajlar bana geç gelmekte.

Senin anakart'ının Msı olduğu gözümden kaçmış Msı'ın Live Bios güncelleme yazılımı olması lazım MSI Live Update gibi bir şey olmalı bunu bir araştır .

Sistemi kapatıp fişini falan da çıkarsın, biraz bekleyip yeniden açsın Bios'u sıfırlasın. Taktığı slot'tan farklı bir slot'a taksın açılır muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı