Merhaba arkadaşlar. Ben 9 yaşlarımdayken 2010 yılında babam Vatan Bilgisayar'dan bir bilgisayar almıştı. Tam özelliklerini hatırlamıyorum DDR2 anakarta sahipti DDR 2 2 GB Dual RAM'i vardı. Dual RAM'in diğer RAM'lerden farkı ne tam olarak bilmiyorum ama bilgisayarcıya götürdüğümde Dual RAM bu normal RAM değil demişti. Her neyse bu bilgisayarın özellikleri DDR 2 anakart 2 GB DDR 2 RAM AMD ATI Radeon 4300 4500 series 1 GB ekran kartı Intel Pentium Core işlemci 320 GB HDD 250 300 arası da PSU'ya sahip ve kasası da var. Şimdi düşük bir ücretle biz bunu DDR3 sisteme yükseltebilir miyiz? Mesela anakart RAM ve işlemciyi değiştirsem sadece anakart ikinci el DDR3 bir anakart taksam DDR3 8 GB RAM taksam 2 tane 4'lük ve işlemci olarak da bu sisteme eş bir işlemci alsam ikinci el ve bu şekilde bilgisayarı güncel şekilde getirebilir miyim? Bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim. Normalde güncel yeni bir laptop aldım fakat bu da evde boşta duran 3 bilgisayardan biri ve bunu canlandırmaya karar verdim.