DDR3 1156 Pin anakart önerisi

Elimde GA-H55MS2V Anakart var. DDR3 1156 Pin ve aynı zamanda 2200mhz ram desteği var.

elimde sapphire amd r7 265 dual-x ekran kartı var 2 tane gskill ripjaws-x f3-12800cl9d-8gbxl ram mevcut hadron 500w psu var 240gb de ssd mevcut ddr3 anakart ve ona uygun işlemci almayı düşünüyorum pek çeşit bilmiyorum önerileriniz varsa söyleyebilirmisiniz fiyat olarak en fazla 600tl verebilirim işlemci ve anakarta. işlemci olarak amd serisi sevmiyorum sadece intel işlemci önerirseniz sevinirim.

Elimde Sapphire AMD R7 265 Dual-X ekran kartı var 2 tane G.Skill Ripjaws-X F3-12800CL9D-8gbxl RAM mevcut Hadron 500W PSU var 240GB de SSD mevcut DDR3 anakart ve ona uygun işlemci almayı düşünüyorum pek çeşit bilmiyorum önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz fiyat olarak en fazla 600TL verebilirim işlemci ve anakarta. İşlemci olarak AMD serisi sevmiyorum sadece Intel işlemci önerirseniz sevinirim.

Herhangi bir H55 anakart alsanız yeterli hocam. İşlemci olarak Xeon X3440 alın. Mümkünse PSU iade edin çünkü o PSU'lar çok patlıyor sisteminize zarar gelmesin.
Küçük bir hatırlatma: Xeon işlemcilere OC yapmanız gereklidir OC yaparsanız ve iyi bir soğutucu alırsanız (stok fan yetmez) RX580 gibi bir kartı bile besler ve 1080p Ultra ayarlarda çoğu oyunu oynatır (PUBG dahil, Cyberpunk değil :))

benimde aklımda o vardı foxxcon marka buldum ama almaya tereddüt ettim bi diğer konuda ram lerim bikaç anakart araştırdım desteklediği ram listesinde yok açarmı açmazmı şüphelerim var ayrıca cevapladığınız için teşekkür ederim.
Herhangi bir H55 anakart alsanız yeterli hocam. İşlemci olarak Xeon X3440 alın. Mümkünse PSU iade edin çünkü o PSU'lar çok patlıyor sisteminize zarar gelmesin.
Küçük bir hatırlatma: Xeon işlemcilere OC yapmanız gereklidir OC yaparsanız ve iyi bir soğutucu alırsanız (stok fan yetmez) RX580 gibi bir kartı bile besler ve 1080p Ultra ayarlarda çoğu oyunu oynatır (PUBG dahil, Cyberpunk değil :))
Peki bikaç sorum daha vardı da araştırma yaptım biraz esonic h61 anakart i5 3470 işlemci ile r7 265 dual-x 2gb ekran kartı 4x2 gskill ripjaws x ram kullanıcam herhangi bi sorun olurmu ona göre alıcam pazartesi günü anakart islemciye 500tl fiyat verdi makul geldi ve piyasada h61 anakart yok asus msi gibi markaların esonic asboard turbox gibi tuhaf markalar var

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı