DDR3 Anakart ve GDDR5 Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Seçtiğin kasa uyumlu ancak usb 3 bağlantılı bir kasa bulursan iyi olur. Eğer bütçen yeterse Verdiğim sistemi komple al yetmezse verdiğim ramleri çıkartabilirsin sendekiler uyar 1333mhz seninkiler.

Yok ya ram de şart 8 gb olsun artık oyunlar min 3 istemeye başladı. Şimdi Murat, ben sistemi beğendim bu ekran kartı ve işlemciyle falan far cry 3 crysis 3 gibi oyunlardan ne gibi bir performans alabilirim?

Yok ya ram de şart 8 gb olsun artık oyunlar min 3 istemeye başladı. Şimdi Murat, ben sistemi beğendim bu ekran kartı ve işlemciyle falan far cry 3 crysis 3 gibi oyunlardan ne gibi bir performans alabilirim?
Verdiğim sistemle kolayca dediklerini oynarsın 7870 yapabilirsen ve ssd ekleyebilirsen, Daha bişey yükseltmene gerek kalmaz zaten

Ultra da oynadığı kanısına nereden kapıldınız? Ultrada oynayabilmesi için en az GTX 260'a sahip olması gerekiyor, ya da 6770 ki bunlar bile bana az gibi geldi ! Ben 7690M XT ile low'da oynarken (1080p tabi) GTS 450 ve Dual core işlemci ile başkaları fc3'ü ultrada oynuyabiliyor ise aldığım dizüstü bilgisayarın üreticisi yaşamamalı, ne HP, ne AMD ne de Intel ölsün o zaman.

HP Pavilion dv7-6c00et.

Kaynak

Benden daha bilgili olduğunuz için size sordum direk, yanlış anlamayın. Öyle intel CD2 e7500 görünce heyecanlandım işte 1440-900 çözünürlükte ultra da açmış benimde öyle oynama şansım var gibi gözüktü işte.

- - - Güncellendi - - -

Sayın Yönetici Burak bey, ben hakaret anlamında söylemedim onu, düzgünce sordum ben kalkıp burada adama küfür etmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…