DDR3 Anakart ve GDDR5 Ekran Kartı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Murat harikasın :) çok beğendim ben bu sistemi, bu psunun yanında bir de 70-80 TL`lik.. Asus Vento var bende de biraz oyun kasasına benzesin istiyorum artık :D bu mesela; VATAN COMPUTER - EVEREST - 707BK CAVALIER MidT ATX S uyar mı psu buna?

file:///C:/Users/Furkan/Pictures/Adsız.png Ram bu galiba 1333 veya 1600 olduğunu?

Resim eklemeye çalıştım beceremedim herhalde CPU-z`den baktım Module Size : 2048 MBytes yazıyor ama o mu? Yöneticiler kusura bakmasınlar bu ara da meşgul ettim ilk sayfayı sanırım.

Seçtiğin kasa uyumlu ancak usb 3 bağlantılı bir kasa bulursan iyi olur. Eğer bütçen yeterse Verdiğim sistemi komple al yetmezse verdiğim ramleri çıkartabilirsin sendekiler uyar 1333mhz seninkiler.

Yok ya ram de şart 8 gb olsun artık oyunlar min 3 istemeye başladı. Şimdi Murat, ben sistemi beğendim bu ekran kartı ve işlemciyle falan far cry 3 crysis 3 gibi oyunlardan ne gibi bir performans alabilirim?

Yok ya ram de şart 8 gb olsun artık oyunlar min 3 istemeye başladı. Şimdi Murat, ben sistemi beğendim bu ekran kartı ve işlemciyle falan far cry 3 crysis 3 gibi oyunlardan ne gibi bir performans alabilirim?
Verdiğim sistemle kolayca dediklerini oynarsın :) 7870 yapabilirsen ve ssd ekleyebilirsen, Daha bişey yükseltmene gerek kalmaz zaten :)

Konuyu hortlatıyor gibi olacağım ama... bir video buldum FAR CRY 3 450GTS+CORE 2 DUO E7500 - YouTube benim işlemcinin aynısı ve Gts 450 ile Ultrada oynamış, ben de HD7850 alsam ve 600w bir psu ile oynar mıyım? Darboğaza getirir diyenlerden cevap bekliyorum. Teşekkürler...
Ultra da oynadığı kanısına nereden kapıldınız? Ultrada oynayabilmesi için en az GTX 260'a sahip olması gerekiyor, ya da 6770 ki bunlar bile bana az gibi geldi ! Ben 7690M XT ile low'da oynarken (1080p tabi) GTS 450 ve Dual core işlemci ile başkaları fc3'ü ultrada oynuyabiliyor ise aldığım dizüstü bilgisayarın üreticisi yaşamamalı, ne HP, ne AMD ne de Intel ölsün o zaman.

HP Pavilion dv7-6c00et.

8e68a717e20e013b30b078c6e5f5b8ac.png

Kaynak

Benden daha bilgili olduğunuz için size sordum direk, yanlış anlamayın. Öyle intel CD2 e7500 görünce heyecanlandım işte :D 1440-900 çözünürlükte ultra da açmış benimde öyle oynama şansım var gibi gözüktü işte.

- - - Güncellendi - - -

Sayın Yönetici Burak bey, ben hakaret anlamında söylemedim onu, düzgünce sordum ben kalkıp burada adama küfür etmedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı