DDR3 anakart ve işlemci önerisi

Katılım
23 Aralık 2018
Mesajlar
5
Öncelikle Merhaba,
Kullandığım laptop bozuldu tamir edilebilecek gibi değil böyle CS:GO'da 60-80 FPS verecek DDR3 anakartlı bir sistem dizdim parçalarını bulursam toplayacağım CS:GO düşük ayarlarda kaç FPS verir merak ediyorum. Fakat anakart ve işlemci seçemedim.

İşlemci 2. el de olabilir

Ekran Kartı: MSI AMD Radeon R7 240 2 GB 64BİT
RAM: 8 GB DDR3 1600 MHz

Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ama illa bir gün Cs Go sıkılcaksınız başka oyunlara geçeceksiniz ve bilgisiyar kaldırmazsa canınız sıkılır. Bence bunu düşünürek yapmanızı tavsiye ederim.(Çünkü yaşadım.)
 
Amaç çoğu oyunu açmak değil CS:GO açmak.
Ekran kartsız hazır bir sistem alıp ona RAM ile GPU'yu takmayı düşünür müsünüz?
Amaç CS:GO açmakta adam sonsuza kadar CS:GO oynamayacak herhalde. Yarın öbür gün sıkılınca başka oyunlara yönelecek, sonra sistemi iyi performans veremeyince canı sıkılacak, gerek yok. Ayrıca hazır sistem alıp ekran kartı ekleme hatasına düşmemek gerek. O fiyat bandındaki sistemler çöp oluyor, kendisi toplamalı.
 
Seneye kadar da CS:GO oynar tabi ki şimdiki zamanın ekran kartları ampul gibi sanırım zamansız bozuluyorlar her 3 ayda bir yenisini alıyorsun ya da bu kullanıcı hatası. :D
 
Bir bilgisayar buldum i5 4460 ve 9800gt ekran kartlı ekran kartı paylaşımlı ama 256bit imiş performansı nasıl olur?
İşlemci iyi, fakat o ekran kartı ile hiç birşey yapamassın. i5 4460' ın içindeki dahili GPU bile neredeyse 9800GT' ile aynı işi yapar DDR2 döneminin kartı yani. r7 240 ekran kartından bahsetmişsin elimde uygun fiyatlı Amd a10 7860k apu işlemci var yanılmıyorsam içindeki GPU R7 240 ekran kartı gücünde, internetten testlerine bakabilirsiniz anakart ve DDR3 2400 MHZ ram ve uygun bir fiyata verebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı