Söz konusu hocam arkadaş doğru söylüyor. Benim babama bıraktığım baya eski bir kasam var yani 2008 yılı falan sanırım. anakart üzerinde 2 adet ddr2 2 adet ddr3 slot var. Ama az önce bahsettiğim gibi bildiğim kadarıyla ya ddr2 yada ddr3 ile kullanabiliyorsun yani 4 slotu birden dolduramıyorsun diye biliyorum.
Onlara biz erişemiyorduk. Daha doğrusu onlara takılan işlemcilere. O anakarta takılan işlemcilerde hem DDR3 kontrolcüsü bulunuyor hem de DDR2 bellek kontrolcüsü.
Onlara biz erişemiyorduk. Daha doğrusu onlara takılan işlemcilere. O anakarta takılan işlemcilerde hem DDR3 kontrolcüsü bulunuyor hem de DDR2 bellek kontrolcüsü.
Valla bahsettiğim gibi eski sistem oldukları için artık bildiklerimi de unuttum ama ddr2/3 2 şer adet slot bulunduğuna eminim. En sonda Pentium işlemci vardı üzerinde ben onu Core 2 Duo E7400 ile değiştirmiştim Bios güncellemesi ile açılmıştı senelleerr önce.
Avrupa Birliği ErP(Energy-related Products) gereksinimlerini karşılar En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Patentli GIGABYTE DualBIOS™ teknolojisi, BIOS hatalarına karşı en üst seviye koruma sağlar FSB 1333MHz, 45nm Intel® Core™ 2 çok-çekirdekli işlemci...
Avrupa Birliği ErP(Energy-related Products) gereksinimlerini karşılar En üst seviye çalışma deneyimleri sağlamak için Windows 7 ile uyumludur. Patentli GIGABYTE DualBIOS™ teknolojisi, BIOS hatalarına karşı en üst seviye koruma sağlar FSB 1333MHz, 45nm Intel® Core™ 2 çok-çekirdekli işlemci...