DDR3 bilgisayar nasıl yükseltilir?

yusufercan41

Femtopat
Daha fazla  
Illustrator ve Photoshop programlarını kullanabileceğim aynı zamanda LoL ve CS:GO oynayabileceğim bir seviyeye getirmek istiyorum. Bunun için işlemcimi ve RAM'imi yükseltmemin yeterli olacağını düşünüyorum. Bütçem 4000 TL işlemciyi tray alacağım için yeterli olur sanırım. Anakartım; TYT-U55MR13 LGA988 DDR3, 250W Power'ım var. Geri kalan sistem özelliklerim görsellerde mevcut. Sistemime uygun fiyat performans olarak önerebileceğiniz işlemciler ve RAM'ler için yardımcı olursanız sevinirim.

1.png
2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Illustrator ve Photoshop programlarını kullanabileceğim aynı zamanda LoL ve CS:GO oynayabileceğim bir seviyeye getirmek istiyorum. Bunun için işlemcimi ve RAM'imi yükseltmemin yeterli olacağını düşünüyorum. Bütçem 4000 TL işlemciyi tray alacağım için yeterli olur sanırım. Anakartım; TYT-U55MR13 LGA988 DDR3, 250W Power'ım var. Geri kalan sistem özelliklerim görsellerde mevcut. Sistemime uygun fiyat performans olarak önerebileceğiniz işlemciler ve RAM'ler için yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 1634943Eki Görüntüle 1634944

RAM'i 8 yaparsın işlemci i7 olur giden parana olur bence.

Eki Görüntüle 1634943Eki Görüntüle 1634944

Bu sistemi satıp 5600G APU toplayabiliriz.

DDR3'e yatırım yapmanızı önermem. Bütçeyi biraz artırıp 2. el kasa bakabilirsiniz.

Bu sistemi de satıp 5600G APU sistem toplayabilirsiniz. DDR3 platformuna yatırım yapmak ölü yatırım gibi olabilir.

Bu sistemi de satıp 5600G APU sistem toplayabilirsiniz. DDR3 platformuna yatırım yapmak ölü yatırım gibi olabilir.

5600G APU sistemle dediklerimi yapabilir miyim?

Sistemi sat DDR4'e geç kafan rahat etsin.

Bu haliyle ederi ne olur ki bu bilgisayarın.

DDR3'e yatırım yapmanızı önermem. Bütçeyi biraz artırıp 2. el kasa bakabilirsiniz.

Aslında yatırımdan ziyade grafik tasarım okuyorum ve bilgisayara ihtiyacım var beni yaza kadar götürse yazın sıfırdan sistem toplayabilirim önemli olan işlemci ve RAM'i değiştirmem yeterli olur mu saydığım şeyler için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı