DDR3 Destekli Anakart Önerisi

@HyperionFuryXL Kardeşim sonradan mesajını düzenliyorsun, sanki ben Intel anakarta AMD anakart demiş gibi oldum. Git istediğini al, sonra evde bu işlemci niye çalışmıyor, bu buna neden uymuyor gibi sorular ile cebelleş. Yanlışını düzelten birine büyük saygısızlık yapıyorsun! Yardım istiyorsan, önce saygılı ol, sonra bilmediğin konuyu biliyormuş gibi bilen adama dayatma. Her Intel işlemci veya her AMD işlemci, her Intel ve AMD anakarta uyumlu değil. Üslubunu düzeltirsen herkes yardımcı olur.
Kardeş özür dilerim. Saygısızlık etmek istemezdim.

@HyperionFuryXL Kardeşim sonradan mesajını düzenliyorsun, sanki ben Intel anakarta AMD anakart demiş gibi oldum. Git istediğini al, sonra evde bu işlemci niye çalışmıyor, bu buna neden uymuyor gibi sorular ile cebelleş. Yanlışını düzelten birine büyük saygısızlık yapıyorsun! Yardım istiyorsan, önce saygılı ol, sonra bilmediğin konuyu biliyormuş gibi bilen adama dayatma. Her Intel işlemci veya her AMD işlemci, her Intel ve AMD anakarta uyumlu değil. Üslubunu düzeltirsen herkes yardımcı olur.
Kardeş tekrar özür dilerim ama, eğer i5 6500 alırsam hangi anakartı önerebilirsiniz?

Şuna karar verdim: Benim illa DDR4 anakart ve DDR4 RAM almam lazım. Yani konu kilitlenebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı