Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3-4 yıl kullanabilecegim yeni bir laptop almak istiyorum ama RAM konusunda bir bilgim yok. Piyasada farkli tipte ramler mevcut. DDR3, DIMM, DRAM, SO-RAM.
Solidworks Matlab gibi tasarım programları kullanıyorum ve tabiki oyunlar da var. Genelde FIFA, PES ve NFS oyunları oynarım. Bende şuan 4 GB'lık ASUS var ve tasarım programları çok kasıyor. Aldığım laptop da beni bi 4 yıl idare etsin istiyorum. Kaç GB sizce yeterli?
3 yıl önce aldım. İşlemci Intel Core 2 Duo. Şu an Amerika'dayım. Burası Türkiye'ye göre ucuz. O yuzden bir an once almam lazım dönmeden. Ebuy.com ve amazon.com dan araştırıyorum. Mesela bi tene buldum, linkini yazıyorum, görüşlerinizi yazar mısınız lütfen bu bilgisayar icin:
1- 6 GB ile 8 GB RAM arasında çok büyük bi fark var mı sizce? En makul fiyata en iyisini almaya çalışıyorum. O yüzden sordum.
2- İkinci nesil i7 işlemcilerle 3 nesil i7 işlemciler arasındaki fark nedir?
Söylediğiniz programları dahi kullancak olsanız bence 17.3" laptop çok büyük ve gereksiz. Onun yerine Full HD, 15.6" bir laptop alın. Bütçeniz nedir? Ona göre model bakayım Newegg'den.
Hocam bütçem max. 1100$. Newegg, Amazon'a göre daha mi iyi? Ben 2 aydır Amazon'dan araştırıyorum. Yakın zamanda haber verirseniz çok memnun olurum artık dönüş vakti yaklaşıyor.