SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.887 Çözümler 7 10 Ağustos 2023 #1 Benim şu anki kullandığım anakart DDR3, otomatikman uyumlu olması için RAM'de DDR3 olması gerek herhalde. Bende yeni PC dizeceğim için anakart aldım ama DDR4 anakart bu RAM'ler olur mu olmaz mı?
Benim şu anki kullandığım anakart DDR3, otomatikman uyumlu olması için RAM'de DDR3 olması gerek herhalde. Bende yeni PC dizeceğim için anakart aldım ama DDR4 anakart bu RAM'ler olur mu olmaz mı?
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #11 furkan_krt40 dedi: Hocam 2.el ilanınız satıldı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söylüyorsan satıldı hocam 2750'ye bilgisayarcı bir abimize verdim. Artı 0 Eksi
furkan_krt40 dedi: Hocam 2.el ilanınız satıldı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartını söylüyorsan satıldı hocam 2750'ye bilgisayarcı bir abimize verdim.
F furkan_krt40 Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #12 CANERION dedi: Ekran kartını söylüyorsan satıldı hocam 2750'ye bilgisayarcı bir abimize verdim. Genişletmek için tıkla... Starfield kastettim hocam Artı 0 Eksi
CANERION dedi: Ekran kartını söylüyorsan satıldı hocam 2750'ye bilgisayarcı bir abimize verdim. Genişletmek için tıkla... Starfield kastettim hocam
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #13 furkan_krt40 dedi: Starfield kastettim hocam. Genişletmek için tıkla... Duruyor hocam fazla kod geldi birini erkinleştirdim diğeri boşta duruyor vermek istiyorum süresi dolmadan. Artı 0 Eksi
furkan_krt40 dedi: Starfield kastettim hocam. Genişletmek için tıkla... Duruyor hocam fazla kod geldi birini erkinleştirdim diğeri boşta duruyor vermek istiyorum süresi dolmadan.
F furkan_krt40 Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #14 CANERION dedi: Duruyor hocam fazla kod geldi birini erkinleştirdim diğeri boşta duruyor vermek istiyorum süresi dolmadan. Genişletmek için tıkla... Size nasıl ulaşabilirim hocam oyunu arıyordum ben de. Dc varsa bırakabilir misiniz Artı 0 Eksi
CANERION dedi: Duruyor hocam fazla kod geldi birini erkinleştirdim diğeri boşta duruyor vermek istiyorum süresi dolmadan. Genişletmek için tıkla... Size nasıl ulaşabilirim hocam oyunu arıyordum ben de. Dc varsa bırakabilir misiniz
CANERION Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2017 Mesajlar 1.782 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #15 furkan_krt40 dedi: Size nasıl ulaşabilirim hocam oyunu arıyordum ben de. DC varsa bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam canerion adı ile aratsana normalde kullanmıyorum DC ama var bir tane oradan WhatsApp üzerinden halledelim. Artı 0 Eksi
furkan_krt40 dedi: Size nasıl ulaşabilirim hocam oyunu arıyordum ben de. DC varsa bırakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam canerion adı ile aratsana normalde kullanmıyorum DC ama var bir tane oradan WhatsApp üzerinden halledelim.
F furkan_krt40 Hectopat Katılım 11 Kasım 2021 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #16 CANERION dedi: Hocam canerion adı ile aratsana normalde kullanmıyorum DC ama var bir tane oradan WhatsApp üzerinden halledelim. Genişletmek için tıkla... Bir hesaba istek attım hocam, hesap yeni sanırım oradan attım Artı 0 Eksi
CANERION dedi: Hocam canerion adı ile aratsana normalde kullanmıyorum DC ama var bir tane oradan WhatsApp üzerinden halledelim. Genişletmek için tıkla... Bir hesaba istek attım hocam, hesap yeni sanırım oradan attım