DDR3 RAM önerisi

Bütçe
200-300
Benim bildiğim DDR2 maksimum 800MHz destekler.
DDR2 takılı değil?

1607371310772.png

İlk olarak bellekleri DDR2. İkinci olarak CPU-Z'de DDR frekansını baz alacağımızdan orada görünen değeri ikiyle çarpıyoruz ve bu da bize 1600 MHz sonucunu veriyor. Üçüncü olarak da M471B5173EB0-YK0 modeli, 1600 MHz bir bellek.

@luf1x, mevcut belleklerinizi satıp sıfırdan bir set almanız daha iyi olur uyumsuzluk sorunu yaşamamak adına.

İlk olarak bellekleri DDR2. İkinci olarak CPU-Z'de DDR frekansını baz alacağımızdan orada görünen değeri ikiyle çarpıyoruz ve bu da bize 1600 MHz sonucunu veriyor. Üçüncü olarak da M471B5173EB0-YK0 modeli, 1600 MHz bir bellek.

@luf1x, mevcut belleklerinizi satıp sıfırdan bir set almanız daha iyi olur uyumsuzluk sorunu yaşamamak adına.
Bu dönemde satmak çok sıkıntı olduğu için satma fikri kafamda yok maalesef. Uyumlu olacak bir ram bulsam yeter bana.

Bu dönemde satmak çok sıkıntı olduğu için satma fikri kafamda yok maalesef. Uyumlu olacak bir ram bulsam yeter bana.
Hocam 4 GB RAM istiyorsanız :
GSKILL 4GB Value DDR3L 1600Mhz CL11 1.35V Tek Modül Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu ürünü kullanabilirsiniz.
Eğer 8 GB istiyorsanız bu RAM'i alabilirsiniz :
Hocam bu arada bilgisayarınız da boş slot olduğundan emin olun. Bunu görev yöneticisinden Bellek kısmına gelerek kullanılan yuvalar adlı yazının yanından öğrenebilirsiniz. Genellikle 2 Slot olur. 2/1 ise 1 slotunuz boştur 2/2 ise bir RAM'i çıkartmanız lazım. Büyük ihtimalle tek slot boştur zaten garanti olsun diye söyledim.

Hocam 4 GB RAM istiyorsanız:
GSKILL 4GB Value DDR3L 1600Mhz CL11 1.35V Tek Modül Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bu ürünü kullanabilirsiniz.
Eğer 8 GB istiyorsanız bu RAM'i alabilirsiniz:
Hocam bu arada bilgisayarınız da boş slot olduğundan emin olun. Bunu görev yöneticisinden Bellek kısmına gelerek kullanılan yuvalar adlı yazının yanından öğrenebilirsiniz. Genellikle 2 Slot olur. 2/1 ise 1 slotunuz boştur 2/2 ise bir RAM'i çıkartmanız lazım. Büyük ihtimalle tek slot boştur zaten garanti olsun diye söyledim.
Öncelikle teşekkür ederim. RAM slotunu laptopu sökerek baktım 2 slot mevcut.

@112819 Geçen hafta bilgim olmadığı için Kingston KVR16S11S8/4 4 GB DDR3 SODIMM 1600 MHz Notebook Bellek Fiyatları ve Özellikleri bunu almıştım.

Sanırım Dual çalıştığı için sorun çıkartmıştı. Önerdiğiniz ürünleri satın alsam aynı sıkıntıyı yaşamam değil mi?
Hocam ürün 1.50 Volt değerine sahipmiş sisteminiz de Low Voltage RAM'ler kullanılıyor o yüzden çalışmaması normal. Attığım ürünlerde bir sıkıntı yaşamazsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı