DDR3 RAM önerisi

ffKaan

Centipat
Daha fazla  
Grand RP oynuyorum resimde göründüğü gibi RAM'in neredeyse tamamını kullanıyor. Cok fazla drop giriyor oyuna 5FPS falan oluyor normaldede 40 civarı. Aracların ve insanların cok olduğu yerlerde bu kadar drop giriyor. 4 GB RAM'i değiştirsem drop sorunu çözülürmü. Simulator oyunları da oynadığımda streamer Life, depo Simulator vs çok drop giriyor ve mouse çevirirken aşırı blur lanıyor.
8 GB RAM 1333 MHz - 4 GB RAM 1600 MHz (1333 de olabilir)
2 slot var.

1738592552364.png

Bu RAM'dan dolayı mı kaynaklanıyor RAM'ı fazla kullanmasıyla bir alakası yok mu?

Ekran kartı GT710 yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum.

Ekran kartı ve ram takviyesi kesinlikle şart. İşlemci ve anakart modelini söylersen ram konusunda yardımcı olabilirim

Esonic H61FHL anakart - işlemci i5 3470 3.2GHz 4 çekirdek 4 mantıksal

RX 480 önermişlerdi forumda ama AMD hiç içime sinmedi. Temizini bulma ,ısınma ve yazılım konusunda.

Anakart 16gb, işlemci de 32gb ram destekliyor. O yüzden 16gb takabilirsiniz maksimum. Önereceğim ram bu.

Esonic H61FHL anakart - işlemci i5 3470 3.2GHz 4 çekirdek 4 mantıksal

RX 480 önermişlerdi forumda ama AMD hiç içime sinmedi. Temizini bulma ,ısınma ve yazılım konusunda.
Ekran kartına ayırabileceğiniz bütçe ne kadardır? O konuda da öneride bulunayım.

Anakart 16 GB, işlemci de 32 GB RAM destekliyor. O yüzden 16 GB takabilirsiniz maksimum. Önereceğim RAM bu.

Ekran kartına ayırabileceğiniz bütçe ne kadardır? O konuda da öneride bulunayım.

Anakart sorun çıkarır mı zaten sadece Grand RP, FiveM, Simulator oyunları oynuyorum. Zaten idare etmesini istiyorum okul olduğu için aşırı oynamıyorum.

Ekran kartı Max 1500.

Anakart sorun çıkarır mı zaten sadece Grand RP, FiveM, Simulator oyunları oynuyorum. Zaten idare etmesini istiyorum okul olduğu için aşırı oynamıyorum.

Ekran kartı Max 1500.
Bütçeni 2500-3000 civarına çıkartabilirsen rx580 öneririm. Bu bütçeyle en mantıklı tercih rx470 8gb ve rx480 8gb olur.

ekran kartı olarak önerilerden bunu seçmiştim iyi bir seçim olur mu güvenebilir miyim?
Satıcının güvenilirliğini bilemeyeceğim ama senin bütçede en mantıklı seçeneklerden biri rx470 zaten.

Son düzenleme:
Bütçeni 2500-3000 civarı lna çıkartabilirsen RX 580 öneririm. Bu bütçeyle en mantıklı tercih RX470 olur.

Satıcının güvenilirliğini bilemeyeceğim ama senin bütçede en mantıklı seçenek RX470 zaten.

Var sayıyorum ki bu ekran kartında mining yapılmış ne etkiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı