DDR3 RAM Önerisi

Kingston Fury 8GB DDR3 1333Mhz RAM HX313C9F/8 - Nanokatalog Bu RAM'de site desteğiyle iletişimim de bu yazımı kayıt alın iade alınmazsa o görseli paylaşın ben kabul ederim dedi. Kendisi Nanoteamın kaptanımıymış neymiş,

Şimdi de E-Posta geldi,
Merhabalar,
Üründe hata yok ise vakumlu ve bandrollü ürün paketlerinin iadesi alınamamaktadır. Uyumluluk konusunda emin olunarak sipariş verilebilir.

Diye ben de riske etmek istemiyorum sinerjide üstteki RAM'in aynısından veya daha iyisi olan iade kabul eden siteden RAM önerebilir misiniz?

133ram.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum açıkçası güvenilir adam değiller.Parana yazık.
Teşekkürler, Neden peki bu konuştuğum yetkili ben Nanoteam kaptanıyım demişti ben alırım dedide diger arkadaşlar böyle,Böyle dedi dedim. Onlar risk almak istememişler ben iade alırım dedi, Mesajımı kaydetmeniz yeterli yazdı. Ne bilim genede içimde bir şüphe var para çöpe gitmesin diye ve 1600 Mhz bile bu sitedekinden 20 30 daha indirimli sizin varmı önerebilceğiniz bir site veya ram?
Ve ramlerde CL değerlerinin farklı olması MHZ farklı olması sorun çıkartır mı? Şuanki ramim 4 GB CL9 1333 MHZ bu linkteki RAM'IM https://catalog.onliner.by/dram/elixir/m2f4g64cb8hd5nc takviye yapmak istiyorum da bu RAM'E.
CL9 RAM'E CL11 ram takarsanız CL9 olarak çalışır. Aynı şekilde 1333 MHZ olan bir rame 1600 MHZ takarsanız oda 1333 MHZ de çalışır dediler, Sizin bu konu hakkında fikriniz varmı doğrumudur acaba?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı