DDR3 RAM tavsiyesi

Menk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Casper Nirvana Notebook dizüstü bilgisayarıma RAM takviyesi yapacağım. Fakat bir bilgiye sahip değilim. Önerebileceginiz RAM'ler var mıdır?
2.slot'u boştur 2.ye takacagım.
CPU-Z bilgilerim aşağıda, resme bakarak bir RAM tavsiyesinde bulunursanız sevinirim. Laptop'ta 2 Slot var. Alacağım RAM 4 GB olmalı bilginize. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

upload_2017-2-20_2-30-1.png

Öneriniz Nedir ?

Ram işinde olur yada olmaz garanti veremeyiz. Aynı marka model olupta seri numarası farklı olduğu için bile sıkıntı yaşayanda var ( Daha önce Recep abinin bir sistem toplama videosunda da olmuştu.

Buna karşı bizzat kendi eski sistemimde elixir ve kingston marka ramlari birada kullandım ve birçok forumda vsde gördüm.Sorun çıkmama ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum. Vatan gibi iade-değişme imkanın olan biyerden alırsan sorun yaşamazsın.

Son düzenleme:
Ram işinde olur yada olmaz garanti veremeyiz. Aynı marka model olupta seri numarası farklı olduğu için bile sıkıntı yaşayanda var ( Daha önce Recep abinin bir sistem toplama videosunda da olmuştu.

Buna karşı bizzat kendi eski sistemimde elixir ve kingston marka ramlari birada kullandım ve birçok forumda vsde gördüm.Sorun çıkmama ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum. Vatan gibi iade-değişme imkanın olan biyerden alırsan sorun yaşamazsın.
Tavsiyeniz İçin Tesekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı