DDR3 RAM yükseltme

Mjolnir02

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar, eski bilgisayarıma RAM yükseltmesi yapmak istiyorum ama şu anda takılı olan modelden satışta bulamadım. Aşağıdaki bilgilere göre hangi RAM'i alabilirim yardımcı olur musunuz?

Anakartım ECS H81H3-M4.

Dosya Ekleri

• ss.png
    ss.png
    6,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun hocam farklı bir marka isterseniz 1333 MHz CL9 DIMM RAM diye aratabilirsiniz. Ayrıca bence HyperX soğutuculu RAM alsanız 2x4 daha iyi olabilir.

Buyrun hocam farklı bir marka isterseniz 1333 MHz CL9 DIMM RAM diye aratabilirsiniz. Ayrıca bence HyperX soğutuculu RAM alsanız 2x4 daha iyi olabilir.
Bilgisayarımda Elixir 4GB DDR3 1333MHz CL9 ram takılı, bu linkteki rami takarsam yanına sorunsuz çalışır mı?
Anakartın 1600MHz ve en fazla 16 GB RAM destekliyor. Cihazı ne kadar daha kullanırsın ve ne kadarlık bir yükeltme bütçen var bilmiyorum ama alta koyduğum üründen 2 tane alıp 16 GB RAM ile yola devam edebilirsin.
Öneriniz için teşekkür ederim ama bu kadar masraflı bir yükseltme istemiyorum. Sadece şu anda olan belleğin yanına bir 4GB bellek daha eklemek istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı