DDR3 sistem için yükseltme önerisi

tnhnshere

Kilopat
Daha fazla  
Evde ikincil bir bilgisayarım var ve bu sisteme yükseltme yapmak istiyorum. Sistem DDR3 olduğundan zor olabilir belki ama RAM yükseltmeyi düşünüyorum. Sisteme takılabilecek 1GB-2 GB VRAM'li ekran kartı bulursam onları da takabilirim. İşlemci yükseltebilir miyim bilmiyorum soket 775 diyor. Neler yapabilirim? GTA San Andreas düzeyi oyunları açsa yeterli.

Ekran Alıntısı.PNG

Hocam o Core 2 Duo'yu gönderip en azından 4. jenerasyon i7 lazım (en az) ve GPU olarak GTX 980 Ti öneririm.

Q8400 takabilirsiniz, ucuz ve iyi bir işlemci. RX550'ye kadar ekran kartlarını besleyebiliyor. 5 ay boyunda Q8400-RX550 ikilisini kullandım ve gayet memnundum. Sistemde 8 GB RAM vardı bir de. SonOyuncu'da 350-550 FPS alıyordum, The Forest'da yüksek ayarlarda 70 FPS alıyordum. GTA V denemedim ama akıcı şekilde oynatır. İşlemciden dolayı CS2 deneyemedim. NFS Most Wanted 2012 Max ayarlar V-Sync açık sabit 60 FPS alıyordum. Bu üçünü 1500 lira gibi bir fiyata alabilirsiniz.

Evde ikincil bir bilgisayarım var ve bu sisteme yükseltme yapmak istiyorum. Sistem DDR3 olduğundan zor olabilir belki ama RAM yükseltmeyi düşünüyorum. Sisteme takılabilecek 1GB-2 GB VRAM'li ekran kartı bulursam onları da takabilirim. İşlemci yükseltebilir miyim bilmiyorum soket 775 diyor. Neler yapabilirim? GTA San Andreas düzeyi oyunları açsa yeterli.

Eki Görüntüle 2442626
Gtx 970 gpu öneririm.

Eki Görüntüle 2442626

Reis tam incelemedim arkadaşın önerisine instinaden yazıyorum Quad 9400 takabilirsin OEM RX 560 ile de destekleyebilirsin SSD vesaire de takarsan yararına olur.

775 pinde o kartı besleyebilecek işlemci yok hocam. Darboğaz olacaktır bayağı.

Hocam, bende bir tane Radeon HD 6850 var San Andreas falan kaldırır 1.8 MC'de 400 FPS görmüştüm ve o sistemde de Core 2 Duo vardı yani uyabilir ve 1 GB VRAM istendiği gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı